Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » A mágiába miaz a spell?

A mágiába miaz a spell?

Figyelt kérdés
Youtube-ot néztem és valahogy fogalmam sincs hogy hogy de beadot egy tiktok videot ahol összeöntettek valami anyagot és lezárták gyertyával mint szokásosan megnéztem egy hozzászolást és azt irták h veszélyes spell. Meg hogy ez egy spell.. Angulol le forditva se jöttem rá hogy mit takar. Nem hiszek a mágiába csak kiváncsivá tett hogy mire értik. Mert hiába irom be a googleba se adja ki így és már 2 nap folytonos keresgélés után már idegesit

2021. ápr. 27. 15:53
 1/7 anonim ***** válasza:
93%
varázslat, bűbáj
2021. ápr. 27. 16:06
 2/7 Grimfox ***** válasza:
90%
Szigorúan véve varázsige, vagy ráolvasás, bár mostanában minden varázslatra ezt a szót használják, függetlenül attól, hogy van e szóbeli komponense, vagy nincs. Néha még a curse, vagy hex helyett is spell-t mondanak. Azaz tágabb értelemben minden mágikus technika, és varázslat spell-ként van megnevezve kevéssé igényes, vagy hozzáértő szövegben.
2021. ápr. 27. 16:12
 3/7 anonim ***** válasza:
73%

[link]

nahát nekem megmondta a google

2021. ápr. 27. 16:52
 4/7 anonim ***** válasza:
78%
varazsige
2021. ápr. 27. 17:04
 5/7 A kérdező kommentje:

3-Eszembe se jutott a google fordito... azt hittem magyarok mondjuk igy.

A tobbieknek koszonom a hasznos hozzaszolast mar ertem🥰

2021. ápr. 27. 17:26
 6/7 anonim ***** válasza:
35%

Spell = varázsital

Fantasy játékokban gyakran előkerül

2021. ápr. 27. 20:00
 7/7 SZücsöm ***** válasza:
100%
6. a varázsital inkább a potion. A spell az varázsige vagy varázslat.
2021. ápr. 27. 21:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!