Egyszer hallottam azt ha valakinek 3 forgó van a fején a hajában annak nem tudom milyen képessége vagy érzékenysége van valamiféle spirituális dologban. Hallott már erről valaki valamit ?
Figyelt kérdés
2021. ápr. 26. 12:43
1/10 Grimfox válasza:
Ez babona. Valószínű, hogy a hajjal kapcsolatos hiedelmekből, és a haj szimbolikájából ered, bár nem tudom, hogy hol, és mikor alakulhatott ki ez a forgós babona.
2/10 A kérdező kommentje:
Igen én is ilyesmire gondoltam, csak érdekelne a miértje.
2021. ápr. 26. 12:54
3/10 anonim válasza:
Ha ez így van akkor én vagyok Gandalf.
4/10 Grimfox válasza:
Ugye a hajjal kapcsolatban rengeteg a népi hiedelem, és a haj szimbólumvilága is igen gazdag. Ha a hajban valami különös eltérést látnak, nagy eséllyel arra a következtetésre jutnak az emberek, hogy az valami különlegeset jelent. A testen lévő egyes eltérések tapasztalat alapján bizonyultak valamilyen jelnek, míg más eltéréseket a nép gondolt jelnek, és a babonák, hiedelmek építették be a köztudatba. Bár ez a forgós elképzelés épp nem egy túl ismert hiedelem.
5/10 A kérdező kommentje:
Valami olyasmit hallottam hogy kiűzésnél (démon vagy valami) számít ez mert úgy van a szövegben amit mond az űzést végző személy hogy én XY akinek 3 forgója van megparancsolom stb.
2021. ápr. 26. 13:19
6/10 Grimfox válasza:
Na erről még nem hallottam. Az exorcizmusban legalább is tudtommal nincs ilyen.
7/10 anonim válasza:
Az enyém meg vörös. Sajna forgóm, az egy sincs tudtommal. Bár lehet, hogy nyolc centiben lenne, nyolcvanban nem látszik 😕
8/10 anonim válasza:
Fodrászok roppant örülnek neki .
10/10 anonim válasza:
csak 3? nekem annyi van csak elöl! közepes hajnál szanaszét áll reggel minden asszem 17 van összesen. imád a fodrászom,
Babona ez a javából. Vagy egy filmből lehetett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!