Szerintetek ez miért lehet?
Egy hozzám testileg lelkileg közel álló ember már 1 éve bent van az életemben.Fél éve újra komolyabbra fordultak a dolgok.Azóta állandóan vele álmodok,majdnem minden nap.Mindenhol a nevét látom, ha szétvállunk mindig visszajön(mindig “véletlen”, valahogyan összefutunk, úgy jönnek a dolgok).Vetettem kártyákat ezzel kapcsolatban, szinte soha semmit nem tudok értelmezni(mármint a személlyel kapcsolatban), csak annyit, hogy isten akaratából van ez az egész.Nem tudom mi ennek a célja ( pedig már nagyon jó vagyok a jóslásban).Szerintetek ez miért lehet?Nincs konkrét szerelem,inkább se veled se nélküled az egész.Nem csináltam szerelmi kötést, sanszos, hogy ő sem.
20/L
Ha az kijön, hogy isten akaratából, akkor nagyon nem kell más válasz, nem? Ezt eldöntötte, nektek kell igazodni, és dűlőre jutni egymással, és a helyzettel.
Ha a karma, legalább mint elképzelés nem idegen tőled, akkor akár kivethetnéd a kártyát azzal a kérdéssel is, hogy karmikus e a kapcsolat. Ha karmikus, akkor korábbi döntéseitek, és tetteitek következménye a jelenlegi helyzet. Ez esetben van valami, aminek meg kell történnie(vagy több valami), hogy a kötelék megszűnjön.
Vannak karmikus kapcsolatok.Általában velük alapítunk családot,mert karma szinten vonzzuk be őket.Nem mi választunk,hanem a tudatalatti.
Nekem is van egy ilyen kapcsolatom.
Viszont vannak a olyan kapcsolatok,amik elvileg nem karmikus (persze viselkedésünk alapján benne van)hanem lélek társi kapcsolatok.Ő az akivel érzel egy máshoz nem hasonlítahtó vonzódást,de valami miatt nem tud kiteljesedni,csak nagyon nagy munka árán.Rossz az időzítés,más életút,más egzisztencia,korkülönbség.Pedig a vonzódás hihetetlen nagy lelki testi szinten is.(ikerláng,lélektárs, kapcsolat)keress rá youtubon.
Én is humbuknak tartottam amíg nem tapasztalom magamon már 20éve.Egyre bizonyosabb számomra,hogy létezik.
Ha gondolod írj rám privátban.
38/nő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!