Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Szerintetek a Mágia hasznos...

Szerintetek a Mágia hasznos dolog ?

Figyelt kérdés
Szerintem igen de csak azok kezében akik a lelki mérlegüket pontosan zérón tudják tartani
2021. márc. 6. 01:38
A kérdező szavazást indított:
Nem
Igen
Kiprobálnám
Sajnálom
Nem izgat
Fekete
Sárga
Fehér
Vörös
Leopold
26 szavazat
1 2
 1/12 Shai-Hulud ***** válasza:
45%

Igen, határozottan hasznos.

Leköti és foglalkoztatja azokat, akik nem tudják elfogadni az őket körülvevő valóságot.

2021. márc. 6. 06:50
 2/12 anonim ***** válasza:
40%
Kérdezd meg Csernus Imrét?
2021. márc. 6. 07:35
 3/12 anonim ***** válasza:
60%
Omron lelki mérleg.
2021. márc. 6. 07:52
 4/12 anonim ***** válasza:
60%
Én a máglyában hiszek.
2021. márc. 6. 11:31
 5/12 anonim ***** válasza:

Na várjatok. Akkor ezek szerint a Hardy Potter nem is egy kitaláció? :O

Mágiaügyi Minisztérium is létezik? Voldermort is? Basszus, hát ezt miért nem mondták eddig?

2021. márc. 6. 12:14
 6/12 anonim ***** válasza:
Szerintem a Mágia (ha létezik) hasznos dolog is lehet, de a kés is lehet hasznos dolog, ugyan akkor lehet arra is használni, hogy magunknak vagy valaki másnak ártsunk vele, a Mágia is ilyen (ha létezik).
2021. márc. 6. 16:32
 7/12 anonim ***** válasza:
Hasznos dolog. Sokat kell gondolkodni benne, és rengeteget tanulni. Na meg ott van a felfedezés élménye. Ez már már tudomány ág aminek meg vana maga pszichológiája is.
2021. márc. 7. 20:26
 8/12 A kérdező kommentje:

7/7 anonim Igy van Bár sokan azt hiszik hogy a mágia az egy kézen fekvö dolog pedig igen és nem :)

Egy példa ha nem akarunk találkozni egy ellenségünkel mert az kinos 1000% hogy 1 napon bellül olyan helyen talákozunk vele amire az ég adta világon nem számitunk.

Vagy egy régen látott iskolatárs még az álltalánosbol egyszerüen csak rágondolunk ,,hu milehet a volt padtársammal idestova 20 éve nem láttam.

És csodák csodája össze futsz vele a vonaton,és igen ekkor szokták azt mondani kicsi a világ

:))

2021. márc. 7. 23:33
 9/12 anonim ***** válasza:
Hasznos ha jóindulatból jót akarsz.
2021. márc. 9. 22:23
 10/12 A kérdező kommentje:
Ez itt a lényeg :) 9
2021. márc. 10. 01:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!