Csattanó_maszlag kérdése:
Az esélytelenek nyugalmával írom ezeket a sorokat és felkészülve a trollkodó szkeptikusokra. Tapasztalt boszorkányt keresnék, aki megadná nekem a kezdő lökést (minden sértő szándék nélkül, a wicca vallás nem érdekel). Valaki?
Figyelt kérdés
Gyerekkorom óta vonz ez a világ, tinédzserként elindultam a tanulás útján, de az életem úgy alakult, hogy a folyamat megszakadt; viszont nem hagy nyugodni a gondolat, hogy nekem ezt kell csinálnom. Rengeteget olvasok a témában, gyűjtöm az infókat de eljutottam arra a pontra, hogy kell egy kis segítség.
Előre is köszönöm az értelmes válaszokat!
2021. febr. 27. 22:05
21/25 anonim válasza:
"eljutottam arra a pontra, hogy kell egy kis segítség."
Na örülök hogy eljutottál erre a pontra. Ezt a legnehezebb belátni.
22/25 anonim válasza:
A kezdő lökést bárki meg tudja neked adni.
Csak ne a szakadék szélén próbáljátok ki.
23/25 anonim válasza:
ööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööö
kérdezhetek ??
24/25 anonim válasza:
!!!NEM!!!
De csak mondjad...nyugodtan...
;)
25/25 anonim válasza:
Tanulj meg meditálni. Ennyi a kezdő lökés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!