Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Melyik manifesztálás modszera...

Melyik manifesztálás modszera leghatásosabb?

Figyelt kérdés
Eddig a 369 módszert csináltam és még egy sima, sokszorleiromamitszeretnek módszert. most az 55x5 módszert csinálom, második napon tartok.

2021. febr. 16. 16:29
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
*és haladsz felé.
2021. febr. 18. 18:50
 12/12 anonim válasza:
100%

Manifesztálás nincs jóba az idővel annyira. Nem szabad/kellene időhöz kötni a kérésed mert ha nem jön össze akkor a csalódás miatt elveszíted a hitedet ezzel kapcsolatban és meggyengül az egész működése.

Nekem leginkább úgy szokott beválni (sajátos módszer)

Leírom többféle képpen mit szeretnék össze vissza közben hangosan olvasom. És mikor kész, elvágom az ujjam és összekenem vérrel a papírt amire írtam majd más színnel tele írom angyali számokkal. Én azt sem javaslom hogy ha füzetbe írod, becsukd mert szerintem nyitott állapotban hamarabb szivárog ki a kérésed a világba és válik valóra.

2021. márc. 16. 22:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!