Voltál már Nadin-nál a halottlátónál?
Nem rég hallottam Rákóczi Feri történetét, mert ő elment hozzá! De azt is tudom hoyg fura mód a nagyon szkeptikus emberek katatnak rá erre a témára.
Viszont az oldalán találtam írásokat és közte volt egy, mely Hitlerről szólt... No mondom "remek". Elolvastam: e szerint a fürer most arab MILIÁRDOS!!!! - mert hoyg újra kellet születni mert öngyilkos lett... de hol itt az igazság tétel, több milói ember most meg milliárdos!? - hát köszönöm de ilyen isten nekem nem kell!!!
Ezoterikus szülők neveltek, de én mindig viszolyogtam ettől... egyszerűen rosszul vagyok ettől a vég nélküli skizofréniától. Ezt azért mondom, mert több iylen könyvet olvastak nekem, meg magam is olvastam. Borzasztó.
Amúgy meg ilyen tisen ellen én is lázadnék, mint Lucifer! Normális az iylen?
A kereszténység se jobb de ott legalább keretbe van foglalva, de ez... minden médium mást állít...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!