Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Voltál már Nadin-nál a halottl...

Voltál már Nadin-nál a halottlátónál?

Figyelt kérdés

Nem rég hallottam Rákóczi Feri történetét, mert ő elment hozzá! De azt is tudom hoyg fura mód a nagyon szkeptikus emberek katatnak rá erre a témára.

Viszont az oldalán találtam írásokat és közte volt egy, mely Hitlerről szólt... No mondom "remek". Elolvastam: e szerint a fürer most arab MILIÁRDOS!!!! - mert hoyg újra kellet születni mert öngyilkos lett... de hol itt az igazság tétel, több milói ember most meg milliárdos!? - hát köszönöm de ilyen isten nekem nem kell!!!

Ezoterikus szülők neveltek, de én mindig viszolyogtam ettől... egyszerűen rosszul vagyok ettől a vég nélküli skizofréniától. Ezt azért mondom, mert több iylen könyvet olvastak nekem, meg magam is olvastam. Borzasztó.

Amúgy meg ilyen tisen ellen én is lázadnék, mint Lucifer! Normális az iylen?

A kereszténység se jobb de ott legalább keretbe van foglalva, de ez... minden médium mást állít...

2021. febr. 16. 16:03
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Milyen gyilkos reinkarnálódott? Meg fürer most arab milliárdos. Neked komoly elmebajod van ember.
2021. febr. 16. 19:41
 12/14 A kérdező kommentje:
Ezt nem én találtam ki! Ez a halottlátó álltja ezt. Nézd meg a saját honlapján. És akkor még én vagyok a beteg, tipikus magyar.
2021. febr. 16. 20:25
 13/14 anonim ***** válasza:
Én azt tanácsolom keresd fel Magdit a XIII kerületben ő jóslással és álomfejtéssel foglalkozik.
2021. febr. 17. 11:31
 14/14 anonim ***** válasza:
De megveszekedettül értelmetlen ostoba kérdés ez.
2021. ápr. 19. 23:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!