Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » A hollywoodi sztárok eladják...

A hollywoodi sztárok eladják a lelküket hogy híresek legyenek?

Figyelt kérdés

2021. febr. 10. 06:20
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Elég ha tippeket írsz amire rá tudok keresni. Köszi!
2021. febr. 10. 15:42
 12/19 anonim ***** válasza:
34%

Hallottál már a klub27-ről?

Ez angolul van;

[link]

Itt meg egy cikk magyarul;

[link]

2021. febr. 10. 15:42
 13/19 anonim ***** válasza:
2021. febr. 10. 15:44
 14/19 anonim ***** válasza:
Igen. Csak nem tudnak róla. Ennyi a különbség 8-as válaszától.
2021. febr. 11. 17:14
 15/19 A kérdező kommentje:
Justin Bieber nek volt valami nyilatkozata állítólag hogy Hollywood van satanistak vannak. Nem tudom igaz e?!
2021. febr. 12. 08:20
 16/19 anonim ***** válasza:
Micsoda kérdés! Köztudott, hogy nem csak a lelküket! Most biztos arra gondolsz, ami a lábuk között van. Azt is, de én a becsületükre, emberségükre gondoltam. Ja, és nem csak Hollywoodban! Nézd a hazai műsorokat is.
2021. febr. 13. 22:36
 17/19 anonim ***** válasza:

A pénzügyi ELIT ; amerikai ex-elnökök, FED igazgatók, szenátorok, pénzügyi vezetők minden évben összegyűlnek áldozatot bemutatni egy Molch nevű démonnak. Aki ezt leleplezte megőlték a családját tönkretették. Video van róla, hogy ezek a vezetők fohászkodnak az óriás démoni szoborhoz tanácsért, majd áldozatot is mutatnak be neki [link]

Képzelheted milyen beteg vezetői vannak a világnak [link]

2021. febr. 15. 12:30
 18/19 anonim ***** válasza:

Ezek a fajta csoportok már régóta működnek.

Szabadkőműves csoportok zártabb csoportjai ezek.

Inkább már az illuminatihoz tartoznak.

Több újságíró írt róluk leleplező cikkeket, meg videókat csináltak ilyen zárt ülésekről, néhány fenn van a youtube-n is ha még nem törölték.

Pár újságírót ilyen tényfeltáró riport miatt eltettek láb alól, sajnos.

A leghíresebb felvétel amikor egy sátánista szertartást sikerült levideóznia a riporternek, sajnos utána elkapták az őrök, a felvételt még továbbítani tudta de utána senki nem tudta mi történt vele.

A felvételt azok tették fel a netre akiknek továbbküldte.

sokkoló volt, ami azon a videón volt, egy embert toltak be a sátánista szimbólumokkal körben álló társaság közepére, a főpap vagy aki középen állt párat lesújtott a lekötözött emberre, lehetett látni ahogy vergődik, majd egyre kisebbeket rángatózott és szerintem vége lett.

Emlékszem volt aki írta, hogy mikor végignézte kiokádta magát.

Sajnos ez a valóság.

Bele lehetne merülni ebbe a témába, de szerintem írd ki az ezoteria kategoriába is, ott több válasz fog jönni rá.

itthon is foglalkozott a témával több író, ujságíró, könyvek is vannak ezekről a társaságokról.

[link]

Felismered a két korábbi elnököt?

Bohemian club szertartás után?

Ha többet szeretnél tudni nézd meg Alex Jones Endgame végjáték c. filmjét

2021. febr. 15. 12:42
 19/19 A kérdező kommentje:
Vágom vágom ezeket csak kíváncsi voltam kinek mi a véleménye, illetve mit tud még. A filmet megnézem köszi!
2021. febr. 15. 17:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!