Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » A sátánisták a pokolra akarnak...

A sátánisták a pokolra akarnak kerűlni vagy ők is a mennyekbe mint mi?

Figyelt kérdés

A konformista meglátás, az hogy az ember betartja Isten a jóságos igéit és a menyországba akar jutni.

A sátánistáknél az a mentalitás, hogy betartják Sátán a jóságos igéit és a pokolba jutnak szenvedni? Ezt nem értem. Ők utálják istent, akkor nem akarnak a mennyekbe jutni, de akkor a pokolba szenvedni akarnak?

2021. jan. 17. 17:57
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
65%

A sátánisták nem akarnak a pokolba kerülni, mert szerintük NINCS pokol.

Magukba hisznek, nem Istenben.

Jó lenne, a utánanéznél a sátánizmusnak, mielőtt keresztény szemmel elítéled.

2021. jan. 25. 22:18
 12/13 anonim ***** válasza:
Itt biztos lepontoznak, mert hozzám szól a kérdés. Én, többségünk hisz istenben vagy nevezzük akárminek. Előző, 100%-ot érő válsz...hogy nincs entitás része a sátánnak....? Mi van? Tehát nincs tulajdonsága vagy minősége? Az a helyzet, hogy nem minden fekete-fehér. És egyik a másik nélkül nem létezik. Ebben egy istenfélő is hisz és sátánista is. Az a helyzet, hogy istent ismerem és ismeretlen felé fordítom a fejem. Mint amikor Éva annak a dög kígyónak hitt és evett a tudás fájából. Persze isten a mindentudó, nyilván tudott róla, hogy hol kavarog...Sokszor fordítva sül el, istenfélő képmutató bálványimádó, templombajáró is kerülhet pokora, sátánista meg kicseszésből a mennybe, mert jobban ismeri a dörgést és tudja, hogyha rosszat tesz önmagával. Szex, drog...stb
2021. ápr. 2. 17:56
 13/13 anonim ***** válasza:

én azért is felpontozlak :) (csak h ne legyen igazad ebben ;))

De amúgy a sátánizmus nem a summér mitolódiákból merít és nem csak azért ez a neve hogy egy batár nagy fityiszt mutasson a keresztényeknek?

Sok pontban hasonló a történet, csak ott megfordul a szerep pl én Éát a summér főistent vagy mit kifejezetten ellenszenvesnek tartom.

2021. ápr. 3. 09:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!