Negyed cigányként lehetek Spirituális Sátánista ? Sátán nem fog el fogadni, ezért ?
Figyelt kérdés
Egy Spirituális Sátánista szerint, sose leszek képes teljesen úgy gondolkodni, mint egy fehér, előbb utóbb " előtör "
belőlem a vér. Én ezt butaságnak tartom. Szerintem ez a vér el enyésző, világ életemben Magyarnak tartottam magam, a Hazám a mindenem, és őszintén hiszek Sátánban. Spirituális Sátánistákat kérdezném, szerintetek lehetek Sátán valódi szolgája ? Lehetek Spirituális Sátánista ? Válaszokat előre is Köszönöm!
2021. jan. 16. 14:31
11/13 Lux morulus válasza:
6 hatos különösen hozzánemértő választ írt.
Lehetsz. Ennyi. A sátánizmus az emberi lélek fejlődéséről szól. És a tudásról. Hosszú út.
12/13 anonim válasza:
Persze hogy lehetsz. A spirituális sátánizmus felemelő dolog.
13/13 anonim válasza:
Sátán ugyanúgy szeret mindenkit, akár néger, akár normális vagy. Ez egy offenzív vicc :D. Viccet félretéve, amíg nem vagy zsidó, nincs mitől félned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!