Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Negyed cigányként lehetek...

Negyed cigányként lehetek Spirituális Sátánista ? Sátán nem fog el fogadni, ezért ?

Figyelt kérdés

Egy Spirituális Sátánista szerint, sose leszek képes teljesen úgy gondolkodni, mint egy fehér, előbb utóbb " előtör "

belőlem a vér. Én ezt butaságnak tartom. Szerintem ez a vér el enyésző, világ életemben Magyarnak tartottam magam, a Hazám a mindenem, és őszintén hiszek Sátánban. Spirituális Sátánistákat kérdezném, szerintetek lehetek Sátán valódi szolgája ? Lehetek Spirituális Sátánista ? Válaszokat előre is Köszönöm!

#fejlődés #sátán #Lucifer #Spirituális Sátániizmus #Magyar akarok lenni
2021. jan. 16. 14:31
1 2
 11/13 Lux morulus ***** válasza:
100%

6 hatos különösen hozzánemértő választ írt.

Lehetsz. Ennyi. A sátánizmus az emberi lélek fejlődéséről szól. És a tudásról. Hosszú út.

2021. jan. 24. 19:20
 12/13 anonim ***** válasza:
Persze hogy lehetsz. A spirituális sátánizmus felemelő dolog.
2021. febr. 20. 11:21
 13/13 anonim ***** válasza:
0%
Sátán ugyanúgy szeret mindenkit, akár néger, akár normális vagy. Ez egy offenzív vicc :D. Viccet félretéve, amíg nem vagy zsidó, nincs mitől félned.
2021. márc. 2. 01:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!