Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Az okkultizmus szerint milyen...

Az okkultizmus szerint milyen következményei lehetnek egy halott feltámasztásának?

Figyelt kérdés

2021. jan. 11. 02:47
1 2
 11/15 Angel3000 ***** válasza:
100%
Szia! Ezt a variàciot még nem hallottam az okultizmusssal kapcsolatban! Az okkult gyògyitàs létezik, mint példàul; a gyògyitàs soràn élô anyagra hatunk tudati erôvel. Ez a tudatnak a biològiai rendszerekre és folyamatokra gyakorolt olyan hatàsa amelyet nem az ismert fizikai hordòzok közvetitenek. Az okkult szinten olyan bioenergetikai képességek jelenhetnek meg még, mint az auralàtàs, a csakràk és energiàk érzékelése.
2021. jan. 19. 23:06
 12/15 anonim ***** válasza:
Ne próbálkozz ilyesmivel! Nem szabad a világ ilyen dolgaiba belenyúlkálni! Vannak rá mágiák, de ahhoz hogy feltámassz egy embert egy másiknak meg kell halnia, ezzel ugye tisztába vagy? És durva következményei, mellékhatásai lehetnek
2021. febr. 9. 14:32
 13/15 A kérdező kommentje:
Én igazából pont ezekre a mellékhatásokra/következményekre lennék kiváncsi. Eszemben sincs próbálkozni vele, csak egy hasonló filmet láttam és kiváncsi vagyok az okkultisták mit gondolnak róla.
2021. febr. 9. 17:22
 14/15 anonim ***** válasza:

Sosem fogsz tudni úgy feltámasztani egy embert hogy az olyan legyen mint a régi. Sok dolog hiányozni fog belőlük. A Woodooizmus foglalkozik ezzel. De csak parhonapig képesek visszahozni halottakat. Illetve az sem biztos hogy a woodooban halottak lennének. Mert ott az van hogy a mágus valami porral elkabit egy embert aztán mikor később az felkel olyan lesz mint egy robot és rohadni kezd a teste és parhêt után meghalnak. Ez simán lehet csaj agykárosodás, valódi zombi csinálás helyet.

Azonban a halott idézés vagyis a nekromancia. Ennek következménye onnantól kezdve hogy megbolondulsz vagy öngyilkos leszel egészen odáig hogy magadraszabadítasz valamit ami kiirtja a családod, minden játszik

2021. febr. 20. 13:51
 15/15 A kérdező kommentje:
Erről hol tudnék bővebben olvasni?
2021. febr. 20. 15:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!