Az okkultizmus szerint milyen következményei lehetnek egy halott feltámasztásának?
Figyelt kérdés
2021. jan. 11. 02:47
11/15 Angel3000 válasza:
Szia! Ezt a variàciot még nem hallottam az okultizmusssal kapcsolatban! Az okkult gyògyitàs létezik, mint példàul; a gyògyitàs soràn élô anyagra hatunk tudati erôvel. Ez a tudatnak a biològiai rendszerekre és folyamatokra gyakorolt olyan hatàsa amelyet nem az ismert fizikai hordòzok közvetitenek. Az okkult szinten olyan bioenergetikai képességek jelenhetnek meg még, mint az auralàtàs, a csakràk és energiàk érzékelése.
12/15 anonim válasza:
Ne próbálkozz ilyesmivel! Nem szabad a világ ilyen dolgaiba belenyúlkálni! Vannak rá mágiák, de ahhoz hogy feltámassz egy embert egy másiknak meg kell halnia, ezzel ugye tisztába vagy? És durva következményei, mellékhatásai lehetnek
13/15 A kérdező kommentje:
Én igazából pont ezekre a mellékhatásokra/következményekre lennék kiváncsi. Eszemben sincs próbálkozni vele, csak egy hasonló filmet láttam és kiváncsi vagyok az okkultisták mit gondolnak róla.
2021. febr. 9. 17:22
14/15 anonim válasza:
Sosem fogsz tudni úgy feltámasztani egy embert hogy az olyan legyen mint a régi. Sok dolog hiányozni fog belőlük. A Woodooizmus foglalkozik ezzel. De csak parhonapig képesek visszahozni halottakat. Illetve az sem biztos hogy a woodooban halottak lennének. Mert ott az van hogy a mágus valami porral elkabit egy embert aztán mikor később az felkel olyan lesz mint egy robot és rohadni kezd a teste és parhêt után meghalnak. Ez simán lehet csaj agykárosodás, valódi zombi csinálás helyet.
Azonban a halott idézés vagyis a nekromancia. Ennek következménye onnantól kezdve hogy megbolondulsz vagy öngyilkos leszel egészen odáig hogy magadraszabadítasz valamit ami kiirtja a családod, minden játszik
15/15 A kérdező kommentje:
Erről hol tudnék bővebben olvasni?
2021. febr. 20. 15:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!