Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Akik szerelmi kötést csináltat...

Akik szerelmi kötést csináltattak?

Figyelt kérdés
Ti mit szólnátok ha titeket kötne valaki olyan magához akivel ti nem akartok lenni és akaratotok ellenére kéne vele lennetek? Miért érzitek felhatalmazottnak magatokat arra hogy más életét tönkretegyétek? Nem érzitek magatokat gonosznak? Nem féltek a megtorlástól?

2020. dec. 22. 16:04
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
59%

Remélem eljut azokhoz akik ilyenen gondolkodnak és jól döntenek.

https://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__magia-okkultizmus__..

- Egyébként én évekig imádkoztam és meditáltam (a mai napig), hogy “felszabadítsam” magam, azt hiszem sikerült amúgy. Beláttam mit tettem “Isten” elött, őszintén megbántam és a másik félnek is kívántam egy normális életet.

Sok átok levételt meg ilyeneket is végeztem magamon, meg rajta is (csak fehér mágiát).

Remélem ez is segítségre lehet még. ☝️

Ha bárkinek egyéb kérdése van nyugodtan írjatok, szívesen válaszolok! Viszont abban nem segítek, hogy tönkre tegyétek az életeteket s másét.

2021. jan. 11. 23:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!