Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Akik szerelmi kötést csináltat...

Akik szerelmi kötést csináltattak?

Figyelt kérdés
Ti mit szólnátok ha titeket kötne valaki olyan magához akivel ti nem akartok lenni és akaratotok ellenére kéne vele lennetek? Miért érzitek felhatalmazottnak magatokat arra hogy más életét tönkretegyétek? Nem érzitek magatokat gonosznak? Nem féltek a megtorlástól?

2020. dec. 22. 16:04
1 2 3
 1/21 anonim válasza:
46%
Nem.
2020. dec. 22. 16:06
 2/21 anonim ***** válasza:
45%

Szerelmi kötés nem létezik, ez egy csalás, amivel a hiszékeny embereket becsapják az erre orientálódott csalók.

Nem kell tőle tartani, csak az olyan emberektől, akik ezt elhiszik, és akik - bármilyen - erővel akarnak valakit magukhoz kötni.

2020. dec. 22. 16:18
 3/21 A kérdező kommentje:
2es, tévedsz, igen is létezik... én is ismerem a módját, de nem ártanék vele senkinek. Az nem lényeg hogy aki ezt megteszi, kínlódni fog egész hátralévő életében, nagyon is megérdemli, de az ártatlan megátkozott felet nagyon is sajnálom. Ő nem tehet semmiről.
2020. dec. 22. 16:30
 4/21 anonim ***** válasza:
48%
Feláldoznák egy kecskét vagy tikot hogy elmuljon.
2020. dec. 22. 16:48
 5/21 anonim ***** válasza:
25%
#3: na, ha ismered a módját, akkor te is tudod jól, hogy nem létezik ilyen.
2020. dec. 22. 16:52
 6/21 A kérdező kommentje:
5ös, mint mondtam, tudom hogy kell csinálni, így tudom hogy létezik. Addig örülj míg nem tapasztalod saját bőrödön. Kb 3 perc elkészíteni, és előkészület se nagyon kell. A hatása viszont kegyetlen. Mivel nem akarok negatívat az életembe, így eszembe se jut ilyet készíteni, mint ahogy sok mást se, aminek a módjával szintén tisztában vagyok.
2020. dec. 22. 17:28
 7/21 anonim ***** válasza:
Milyen logikus magyarázat létezik rá?
2020. dec. 22. 17:46
 8/21 A kérdező kommentje:
7es: a világ energiákból áll, ugye ez tény. Vannak pozitív és negatív energiák, amik körbevesznek. Vannak érzékelhetőek(elektromosság pl) és vannak olyanok, amik ugyan érzékelhetőek lennének, de sokan, mivel tagadják a létezését, így elvből elutasítják a megismerésüket. Mint az érzékelhető, mint a kevésbé érzékelhető energiákat képesek vagyunk uralni, ha ismerjük a megfelelő módszert(mint áramfejlesztéshez a generátor). Az áram se csak úgy lett, hanem előállítódott, ugyan ez van a mágiához használt humán energiával(ha úgy tetszik ez egy katalizátor, Tehát ha ismered az előállítás módját akkor bármit meg tudsz tenni vele amit akarsz.) Az más kérdés, mennyire veszélyes, és hogy mivel jár(avatatlan használó simán árt nem csak magának hanem másoknak is, pont mint ha az árammal játszik olyan aki elővigyázatlan)
2020. dec. 22. 17:59
 9/21 anonim ***** válasza:
51%

[link]

rontaslevetel-feher-magia-tobb-tiz-milliot-csalt-ki-a-josno-2799955/

Ő vajon miért nem tudta megmagyarázni a bíróságnak, hogy a szerelmi kötés létező dolog?

2020. dec. 22. 18:04
 10/21 A kérdező kommentje:

Utolsó: mert szerencsére kevesen ismerik a módját, a 99% csaló és kuruzsló. Aki tudja a módját, annak a nagy százaléka nem vállalja, mert tudja mivel jár. Nem tudhatod, a környezetedben nincs-e ilyen ember. Én eléggé ismerem ezeket a dolgokat, de nem mondanád meg rólam, a hétköznapi életben egészségügyben dolgozom, felelős beosztásban, és nem játszom ilyenekkel, sem a magam, se más kárára.

Amúgy meg sokan hisznek a becsületes politikusokban, de én még nem találkoztam ilyennel, tehát akkor nem is létezik?

2020. dec. 22. 18:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!