Viszonylag gyakorlott női màgus vagyok, éppen egy szerelmi màgiát vègeztem,amikor felrobbant a gyertyák alatt lévő üveg, mindennel együtt.Valamit elronthattam?
Figyelt kérdés
Az asztal is megègett, korábban nem fordult ilyen elő.2020. dec. 12. 20:32
11/17 anonim válasza:
"Viszonylag gyakorlott női màgus vagyok" ezért a gyaki népét kérdezem meg szakmai dolgokról MUHAHA!
12/17 anonim válasza:
Grimfox, te mióta foglalkozol ezoteriaval?
13/17 Grimfox válasza:
18 éve. Bár a mágia, és okkultizmus a fő érdeklődési területem, nem kifejezetten az ezotéria. Minden kapcsolódó témakörrel foglalkozok valamilyen szinten.
14/17 anonim válasza:
Ez látszik. Minden témához, normálisan értelmesen hozzá tudsz szólni.
Használod is sikeresen a magiát?
15/17 Grimfox válasza:
Csak alap szinten. Inkább az elmélet az, amihez hozzá tudok szólni. Nem tudok nagyléptékű változásokat előidézni. A kicsi, de hasznos dolgokat szeretem.
16/17 anonim válasza:
tök mindegy, még nem találkoztam senkivel, akinek sikerült volna így visszaszereznia pasiját----szóval nem hiszem, hogy van, aki el tudja végezni
17/17 Grimfox válasza:
Erről nem tudok nyilatkozni. A szerelmi mágia olyasmi, ami szerintem meglehetősen visszataszító dolog. Nem is foglalkozok vele gyakorlatban. Az elmélet pedig azonos az átkokkal, ezért végképp nem olyasmi, amivel jó ötletnek tartom foglalkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!