A vonzás törvénye bizonyíték, hogy a világ illúzió?
Most akkor, hogyha csupán a gondolataim megváltoztatásával válhatok szegényből gazdaggá akkor a gondolatok nem csak a fejemben vannak aaa koponyámon belül.
Az illúziót úgy értem, hogy az anyag akkor a gondalatainkból van.
Nem illúzió. Tőled függetlenül létezik. Ha te nem leszel vagy félreértelmezed, a világ még lesz. Bemesélhetsz magadnak történeteket, de attól még a piros nem lesz zöld.
(Egyébként még a figyeléssel is hatsz a környezetedre, csak jellemzően nincs rá jelentős hatása, nem gyullad fel tőle a kuka, csak látsz).
Szerintem nincs olyan, hogy nem leszek. Maximum más testben leszek.
De mondjuk vegyük például a pszihokinézist, ha az anyag nem a gondolatainkból lenne, bizonyos emberek nem hajlítgatnának kanalat a tudatukkal.
"nem hajlítgatnának kanalat a tudatukkal"
Láttál már ilyet élőben saját kanállal, úgy hogy nem fogták a kanalat, vagy csukva volt az illető szeme?
A tv re fel volt téve egy kereszt, a szemita Uri Geller műsora alatt meghajlott. Lol.
Olyan öntvényből volt amit szobahőmérsékleten nem lehet hajlítani, mert törik. El is törtem, mikor a saját kezemmel megpróbáltam visszahajlítani.
Az anyagnak a gondolatainkból kell lennie.
Szerintem Platón barlanghasonlata is ezt próbálja magyarázni.
A fény jelenti a gondolatot a barlanghasonlatban, fény árnyéka pedig az anyagot.
A láncra vert ember aki először kijön a barlangból, akkor veszi észre, hogy minden amit az életében látott a valóságnak csupán az árnyéka.
De az a tárgy, aminek az árnyékát látta, nem az ő hitéből és akaratából született meg, és a gondolatával sem tudta befolyásolni...
Itt inkább arról van szó, hogy vannak hangfrekvenciák, amiket nem hallani, de attól még léteznek. Vagy arról, hogy ha vak vagy még el fogsz botlani a labdában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!