Pontossan mi a fekete esküvő?
Azt tudom,hogy mágia.De valaki megcsináltatta és sikerült?Olyan is van akinek nem sikerült?
Csinalnak elötte szazalék felmérést?
Ha a rituáléban nincs meghatározva egy időpont(amit elég macerás belevenni, mert a mágiában az idő nem igazán úgy értendő, mint a hétköznapokban), akkor elvileg amint elvégezték, elkezd működni. Nem feltétlen azonnal teljes erővel, de kötéseknél, és más átkoknál szinte mindig a gyors hatás a cél.
Ha olyan dolgokat érzel, és gondolsz, amik neked nem természetesek, vagy amik konkrétan ellenkeznek azzal, amit a valóságban érzel, és gondolsz, akkor vagy sikerült valamilyen kötést létrehoznia az illetőnek, vagy a félelmed a hatástól hozott létre kötést rajtad. Mindkettő megszűnik, ha elutasítod, megtagadod a hatást magadon, és csak magadon. Ha ezt fenntartod mindaddig, amíg megszűnnek az idegennek tűnő gondolatok, akkor a kötés nem bírt el az akaraterőddel, és felbomlott. Ha te kötöd a kötést, akkor persze más a helyzet, akkor ez nem működőképes.
Jó.Akkor tehát vonzodnom kell majd hozza.Na nezzuk...Olvastam hetfon kotik max.szerdan az erositest.
Azt esetleg tudja valaki mi az az erosites?
Na jó.Ez úgy hangzik mintha hatásos lenne...
Amit leirhatok,amióta megkaptam ezt a kötést nem tudok aludni.Se éjjel se nappal.Volt egy rémálmom h megkötöznek.Bár biztos amiatt h elolvastam az emaileket.
Szerelmet nem érzek,inkább utálatot a férjem iránt.Dühös vagyok rá.Ha hallom a hangját rendessen rosszul vagyok.Még attól is h valaki megemlíti a nevét.Nálam fordított a reakcio.
Nem érzek vonzódást.A fejemben is úgy jár h legyen ennek vége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!