Fekete esküvő vélemények?
Nem szeretnék fekete emberrel házasodni fekete utódokat.
Ez a fajta fajfelhígítás jelenleg még csak nyugat európa egyes részein megy döcögősen itt a régi hagyományokkal rendelkező kárpát medencében még nem fog egy darabig működni.
Szerintem ez a fekete esküvő valami okkult dolog a kérdező részéről de már másodjára teszi fel a kérdést és nem hajlandó kifejteni mit is jelent ez valójában
1
Már működött Magyarországon a néger - fehér kapcsolatok ugyanúgy ahogy a vietnámi - magyar kapcsolatok is működtek
Nekem az egyik óvodatársam volt félig fehér-félig néger, meg kavartam egy csajjal annak meg az apja volt vietnámi az anyja meg magyar
Mind a két nő már bőven 30-on felül van, tehát még a nagy szocializmusban történtek ezek a párkapcsolatból született gyerekek általában cserediákok voltak az apukák
Az arabokról nem is beszélve akik már a 80-as években szintén itt csere diákoskodtak és az akkori skinhead körökben nem örvendtek túl nagy népszerűségnek.
Ment is rendesen a pofozkodás a két tábor között pesti és megyei szinten egyaránt
Néhány példa a Magyarországi bőrfejűektől
"Magyarország a miénk, miénk is marad
Tereljen kecskét otthon minden arab..." MA Skins a 80-as évekből
Sajnos videó nem áll rendelkezésre, le van tiltva a Youtube-ról
OI Kor - Gipsy Boy (1991)
https://www.youtube.com/watch?v=H3wHe-r38D0
A 80-as 90-es években (sőt talán még 2000-ben is) komoly több ezres mennyiségű bőrfejű társaság működött az országban akik nem nagyon bírták sem az arabokat sem a cigányokat sem semmilyen külföldieket
A skinhead mozgalmak megszűntek maguktól, "kimentek a divatból" ennek ma az a negatív eredménye, hogy a cigányok szabadon terrorizálnak mindenkit
Szerintem elég egyértelmű, hogy mire gondolt a kérdező, főként, hogy a kulcsszavak között a mágia szerepel. Ez biztos valami szeánsz féle, ilyen szektás dolog, csak itt nem az Isten színe előtt köttetik a frigy, hanem az sátánnak adod el a lelked..
Nem az afroamerikai emberekre gondol, és nem is értek veletek egyet, hogy miért ne házasodhatna össze bárki fekete emberrel?
Nyugodtan házasodjon csak fekákkal, aki akar. De ne itt éljen, ha lehetséges. A gyerekének meg majd magyarázza el, hogy hová tartozik. Sehová.
Volt fél cigány osztálytársam, az apja orvos volt. Sosem vallotta magát cigánynak a gyereke, sőt szégyellte , hogy félig az. Felnőttként az összes zsidóval kikezdett, hogy inkább annak nézzék ne cigánynak. Sajnos nem vette be a zsidó csapat sem, pedig jobban ismeri a zsidó szokásokat mint ők maguk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!