Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Akasha krónika létezik?

Akasha krónika létezik?

Figyelt kérdés
Vagy csak egy mítosz.

2020. okt. 18. 17:47
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:
Lehet hogy csak mese az egész?
2020. okt. 19. 09:07
 12/28 anonim ***** válasza:

nincs gond, csak van aki csak mondja mert nem ismeri. Azt ha belekezd és 180° "világmegváltó prédikátor"...de így okés.

(volt olyan "pogány" ismerős aki fikázta a Bibliát, most meg arról prédikál...na az ilyet nem értem)

2020. okt. 19. 09:07
 13/28 anonim ***** válasza:

Megtaláltam az eredetit.

[link]

2020. okt. 19. 09:20
 14/28 anonim ***** válasza:
100%

Az Akasha Isten tárháza, könyvtára. Minden a világban felelhető,

megtörtént és még meg sem történt esemény energiamintája létezik benne.

Gyakorlatilag szükség szerint innen integrálódik az univerzumba.

2020. okt. 19. 09:21
 15/28 anonim ***** válasza:

lehet, 9 olvasta és szerinte hülyeség, ez biztos.

én most néztem pár yt és sajnos igen, kölcsön kell a könyvet...

Ezelőtt amiket hallottam róla az jó volt, mint a sámánizmusban, a szellemvilág. azaz ismét a világ nagy részén elterjedt hit, kicsit másképp megfogalmazva....egy hely ahonnan infót szerezhetsz vagy "tudást".

nagyon röviden kb ennyi, az én infóm róla. Jelenleg hiszek benne, bár ez édes kevés, lehet majd a 7el értek majd egyet...

2020. okt. 19. 09:32
 16/28 A kérdező kommentje:
#15 Te vagy a 9-es. Értjük, szerinte hülyeség. És mi van akkor ha ez valóságos? Azért mert nekünk nincs hozzáférésünk, még nem jelenti hogy nem létezik. Egyszer talán megtudjuk...
2020. okt. 19. 09:43
 17/28 anonim ***** válasza:
Az Akasha az összes vallásban megjelenik, de például a Westworldben is.
2020. okt. 19. 11:32
 18/28 anonim ***** válasza:

Erről a könyvről beszéltem: [link]

Egyébként ez az egész Akashás baromság nyugati megjelenése Lee Carroll megélhetési kuruzslótól származik, aki valamikor a '90-es channelingelt egy Kryon nevű (kamu) entitással. Ekkor kezdett el terjedni a nyugati országbokban az Akasha, ami nem más, mint egy régi hindu fogalom átvétele, persze annak teljes kiforgatásával. Ez egy tipikus példa a new wave-es ezós agymosó hülyeségekre.

2020. okt. 19. 13:16
 19/28 A kérdező kommentje:

Talán, benéz ide egy guru akinek van rálátása ezekre a dolgokra.

Nem Lee Carroll találta ki ha 5000 évvel ezelőtt már említik.

De lehet hogy ezek az indiai risik csak fantáziáltak.

2020. okt. 19. 13:23
 20/28 anonim ***** válasza:
100%
Létezik, csak éppen nem úgy, ahogy azt Indiában hiszik, hogy a Himalája rejti a Asa-ka császár óriási könyvtárát. Úgy létezik, mint a mindenről, minden információt tartalmazó isteni tudat.
2020. okt. 19. 17:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!