Az egyetemen van egy tanár, aki rajtam ül, folyamatosan piszkál, direkt nem adja meg a vizsgát, nem magyarázza el az előadáson az anyagot...Valamit lehetne ez ellen tenni, hogy menjen el az egyetemről? Nem csak velem csinálja ezt.
Ez maximum ráolvasással működik, anno sok tanárt eltettem..
2020. okt. 7. 17:22
24/32 anonim válasza:
"Értem, de egy bizonyos szintű iskolázottság után (ha mondjuk már felvettek egyetemre), azt gondolná az ember, hogy túl vagy a középkori babonák szintjén."
Barátom, külön egyetemek vannak középkori és ókori babonák tanítására, pl. az összes teológiai kar.
2020. okt. 7. 17:31
25/32 anonim válasza:
Attól, h vki teológiát tanul, nem feltétlen hisz a középkori vallásokban, de mindegy.
2020. okt. 7. 17:50
26/32 anonim válasza:
Bárkit -és nem csak egyetemi tanárt!- el lehet tenni láb alól.
Ehhez a varázslathoz nem itt az Ezotéria rovatban kell keresned a Nagy Mágust, hanem a helíi maffia üzemeltette kocsmában.
Neve 'Bérgyilkos', de nem szabad nevén szólítanod.Te csak 'van elégpénzem megfizetni!' néven mutatkozz be.
.
Ha te az vag, akinek modod magad és mint mostani egyetemista, te leszel a jövő értelmiségijénak oszlopos tagja, akkor jajj a jövőnek!
2020. okt. 10. 06:15
27/32 A kérdező kommentje:
Hű... de sokat kiakadtak. Akkor inkább úgy kérdezem, hogy az a személy aki el szeretnék tenni láb alól, hogy találjon magának egy sokkal jobb munkahelyet, ahol tudja alkalmazni ezt a rossz stílusát.....
2020. okt. 12. 20:31
28/32 anonim válasza:
Nem akadt ki senki, csak elég életszerűtlen, hogy az egész csoportból 1 embert kipécéz magának és amiatt nem adja le az anyagot rendesen. Ha tényleg nem adná le rendesen, valószínűleg a csoport többi része is fellázadt volna ellene és valakinek lett volna már annyi esze hogy jelenti mondjuk első körben a HÖKnél. Nálunk is volt ilyen még az első évemben, vizsgán a f aszika direkt olyan kérdéssorokat állított össze hogy az évfolyam 60 akármennyi százaléka megbukott. Nagyrészt semmi köze nem volt az órai anyaghoz, aki át is ment az hátsó soros kiguglizással csinálta. Tömegesen jelentettük hogy most ez mi, és vizsgaidőszak után jött az email hogy kib aszták. Szóval nekem ne mondd, hogy téged egyedük kipécézett egy egyetemi tanár és emiatt egy egész csoporttal kib asz, és csak téged zavar. Mert te konkrétan ezt írtad. És ezt nehezen hiszem el.
2020. okt. 13. 11:10
29/32 A kérdező kommentje:
Nem csak nekem okoz gondokat a tanár. Egyszerűen nem azt nyújtsa amit kellene...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!