Melyik kristály mire való?
Figyelt kérdés
Te gyűjtöd a köveket? Ha igen, milyened van?2020. szept. 30. 21:36
21/31 anonim válasza:
Több, mint 500 ásványom/kőzetem/fosszíliám van, de csak arra jók, hogy kitegyem őket a vitrinbe.
22/31 anonim válasza:
Ha megengedsz egy javaslatot: ne szenvedj.
23/31 anonim válasza:
Google bácsitól miért nem kérdezted már meg.
Számtalan találatot fog hozni rá...
24/31 A kérdező kommentje:
Csak megadtam a lehetőseget, hogy meséljetek 😊
2020. okt. 1. 11:25
25/31 A kérdező kommentje:
Show műsorokat meg nem nézek mert idegesít az ostobaság és bunkóság.
2020. okt. 1. 11:26
26/31 anonim válasza:
Ez [#25] esetben remélem, nem olvasod saját kérdéseid és azokra válaszid!
27/31 anonim válasza:
Grimfox nem létezik olyan hogy kristályok ereje vagy hogy működnének bármilyen problémára:-D Ember..a 21. században élünk, te meg hiszel a kuruzslásban?:-D
28/31 Grimfox válasza:
Forrással szolgáltam, a kérdező kérdésére válaszoltam. Visszaolvasva a saját kommentemet, még meg is győződtem róla, hogy nem azt írtam, hogy ÉN mire használom a köveket, hanem azt, hogy mire használják őket, illetve mit írnak a forrásanyagok arról, mire használják őket. A kommentemnek semmi köze nincs a hitemhez, vagy meggyőződésemhez.
29/31 anonim válasza:
27-es, te lehet, hogy a 21. században élsz, de grimfoksz még a középkort tapossa :D
Ha kicsit több lenne a hozzá hasonlókból, még ma is égetnének Magyarországon boszorkányokat.
30/31 Tak válasza:
#20-as ezek az online fórumok arra jók,hogy a kérdésekből-válaszokból mérhető legyen az egyén.
Am nekem hegyikristályom van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!