Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Megérdemli a bosszút szerintetek?

Megérdemli a bosszút szerintetek?

Figyelt kérdés
Nem is szerettem soha csak megtetszett. Egy korombeli férfi. Egy faluban lakunk évek óta. Én irkáltam neki a facen, mert én ilyen buzgó típus vagyok. De hülye ötlet volt. Bármit írtam, nem válaszolt egy betűt sem. Szóval látásból ismer több mint tíz éve, és tudja hogy rendes vagyok mármint nem rib.anc típus. Én sértőnek tartom, hogy nem válaszolt semmit. Szerintem megalázott. Azon gondolkodok hogy szerelmi kötést végzek el rajta, hozzá köthetném egy cigány nőhöz bosszúból. Hadd legyen ő is megalázva. Azóta ha elmellőzöm a faluban, szégyellem magam. Mintha valami bűnt követtem volna el, de én csak azt hittem hogy talán érdeklem őt. Hülyét csináltam magamból, de fizessen meg érte ő. Ne csak én szégyenkezzek, ha nem volt képes még egy mondattal sem megtisztelni. Csak egy hülye nyomoréknak néz.

2020. szept. 3. 23:15
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

Ha bosszút állnál rajta, azzal csinálnál nagyobb hülyeséget.

Most nagyon nehéz lehet neked, de zárd ki az életedből,a gondolataidból is.

Én is hülyét csináltam magamból, konkrétan szerelmet vallottam és mindenki erről beszél. "Senkinek nem kellek, hogy nézek ki stb."

A pokolban erősödik meg az ember, mikor csak magadra számíthatsz.

2020. szept. 5. 09:16
 12/19 anonim ***** válasza:

1#, 3#, 7#, 8# +1

Olvasd el a kérdésed valamennyire tisztább fejjel, amit képes vagy magadból kipréselni. Ha nem érzel benne szégyent, akkor várj amíg fogsz. Lehet hogy évekig kell visszatérj a kérdéshez, mire érezni fogod. Ha ösztönösen a homlokodra rakod a kezed és szégyent érzel, akkor jó irányba tartasz.

2020. szept. 5. 12:09
 13/19 A kérdező kommentje:
De nekem most miért kell szégyenkeznem? nem csináltam semmi rosszat csak megkérdeztem hogy kellenék e neki. nem azt kérdeztem tőle hogy megba szna e? Csak meg akartam szabadulni a debil családomtól. Ez az ami vezérelt, az igazat szólva.
2020. szept. 5. 12:15
 14/19 anonim ***** válasza:

Oda akartál költözni csak menekülésből?

Kicsit kurvás kérdést tettél fel, úgy hogy mellé a pénzén akarsz élősködni. Ne csodálkozz rajta...

2020. szept. 5. 12:20
 15/19 A kérdező kommentje:
élősködni, ugyan dehogy. Ti pasik mindig csak ezt feltételezitek. Nektek a párotok csak egy élősködő ezek szerint. Sose legyen senkim, most már ezt kívánom! Minden pasi magának való dög. Nem kell nekem egy sem! Te jó ég, még ilyet! Szent atyám! Na ezen kiakadtam, kösz hogy ezt írtad. Nektek a nők csak élősködők!
2020. szept. 5. 12:32
 16/19 anonim ***** válasza:
Ti nők vagytok olyanok, hogy ölnétek a szerelemért, aztán már más farok bennetek, mert elgyengültetek.
2020. szept. 5. 12:53
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Már az első levélnél, amikor nem válaszolt neked vissza, rá kellett volna jönnöd, hogy nem érdekled az illetőt. De te még többször is írtál neki. Főleg, hogy megkérdezted tőle csak úgy, hogy kellenél e neki?! Most meg össze-vissza rontásokat küldenél rá. Nagyon gáz nő lehetsz. Nem csodálom, hogy inkább vissza se írt neked, valószínűleg tudja, hogy valami nem stimmel nálad agyban. Ha meg ennyire rossz a családoddal, akkor költözz el és tartsd el magad egyedül, ne más nyakára akarj költözni!
2020. szept. 5. 14:23
 18/19 A kérdező kommentje:
17 Mindig az eltartással vagytok! De miért? Nem értem!
2020. szept. 18. 20:00
 19/19 A kérdező kommentje:
Ha gazdag lennék két kézzel kapna utánam, azt tudjuk. Egyébként eszem ágában sem volt "eltartatni magam vele". Köpésbe sem nézem a hímeket. Férfiak már nem léteznek, csak ilyen kanok, kifejlett hím egyedek! Számomra a férfi szó nem létezik, olyan nincsen hogy férfi. Csak a szótárakban van ez a kifejezés, formalitás kedvéért.
2020. szept. 18. 20:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!