Megérdemli a bosszút szerintetek?
Figyelt kérdés
Nem is szerettem soha csak megtetszett. Egy korombeli férfi. Egy faluban lakunk évek óta. Én irkáltam neki a facen, mert én ilyen buzgó típus vagyok. De hülye ötlet volt. Bármit írtam, nem válaszolt egy betűt sem. Szóval látásból ismer több mint tíz éve, és tudja hogy rendes vagyok mármint nem rib.anc típus. Én sértőnek tartom, hogy nem válaszolt semmit. Szerintem megalázott. Azon gondolkodok hogy szerelmi kötést végzek el rajta, hozzá köthetném egy cigány nőhöz bosszúból. Hadd legyen ő is megalázva. Azóta ha elmellőzöm a faluban, szégyellem magam. Mintha valami bűnt követtem volna el, de én csak azt hittem hogy talán érdeklem őt. Hülyét csináltam magamból, de fizessen meg érte ő. Ne csak én szégyenkezzek, ha nem volt képes még egy mondattal sem megtisztelni. Csak egy hülye nyomoréknak néz.2020. szept. 3. 23:15
1/19 anonim válasza:
Nem ő aláz meg téged, hanem te saját magad. Ha a legelső alkalommal sem írt vissza, minek írtál neki még? Ne csodálkozz, ha hülyének néz, mert az vagy.
2/19 A kérdező kommentje:
Igen, az vagyok, hülye, ez igaz.
2020. szept. 3. 23:55
3/19 anonim válasza:
Nem érdemel rosszat. Tanulj belőle, legközelebb okosabb leszel.
4/19 anonim válasza:
vigyázz mert még a végén el égetnek máglyán.
5/19 anonim válasza:
Rosszat akartál ezért összekötöd egy cigány nővel?
Es az miért rossz? :0
Hajaj
6/19 anonim válasza:
Kösd össze egy nimfo vadmacskával. Micsoda megaláztatás lehet szegénynek.
7/19 anonim válasza:
Nem érné meg neked sem. Gondolj a karmára. Csak magaddal tolsz ki, nem ér ennyit az egész.
8/19 anonim válasza:
Te csináltál magadból hülyét, ő gyakorlatilag semmit nem csinált.
Ne alázd jobban magad, már így is eléggé lealáztad magad.
10/19 Jaruss válasza:
Azért akarsz valakit "megbüntetni", mert nem írt vissza? Ez pontosan az, amiért hálásnak kell lennem, hogy a mágia nem közkincs. Ez nem játék. Felejtsd el inkább az egészet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!