Beteljesedett szerelmi kötést hogy lehet megszüntetni?
Sziasztok!
1 éve rakattam páromra kötést, mert nagyon elvoltam keseredve mikor elhagyott és nem hittem de működött sajnos...szeretném megszüntetni a kötést. Én magam letudnám szedni ? SOS
Köszönöm
"Hiába szánták neked azt a másikat sorsszerűen".
Nekem csak ne szánjanak senkit.
Én eldöntöm kit akarok.
Ha meg szánnak valakit az embernek, az már nem sorsszerű, hanem más által előre kitervelt dolog.
Persze korántsem biztos, hogy ez így működik, de ha igen, én ellenzem.
"Bőven tudnék mesélni a dolgokról, nem csak a kötésekről hanem más varázslatokról, idézésekről és mágiákról. Kb bármit meg lehet oldani 2-3 összetevős mágiával."
Oké. Mutass már rá EGYETLEN (!!!) bizonyítékot légyszíves, ami azt támasztja alá, hogy ez nem csak a fejetekben létezik! Hisztek benne, ami jogotokban áll, de röhejesek vagytok, hogy úgy csináltok, mintha nem szorulna bizonyításra, sőt magától értetődő lenne a kuruzslás létezése!
Miért vagyunk itt az ezo kategóriában? 1. mert jogunk van, ne vitasd el kérlek, 2. mert nem lehet szó nélkül hagyni az idiotizmus ilyen magas (mély...) fokát! Képzeld el, hogy valaki komolyan kezdené terjeszteni, hogy a Föld márpedig lapos! Szó nélkül kéne hagyni?!
(Egyébként van ilyen zakkant is, de az más téma).
Köss össze azzal, akivel szeretném :-)
És ha sikerült, akkor visszatérek ide beszámolni.
Így el tudnám hinni, hogy létezik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!