Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Beteljesedett szerelmi kötést...

Beteljesedett szerelmi kötést hogy lehet megszüntetni?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

1 éve rakattam páromra kötést, mert nagyon elvoltam keseredve mikor elhagyott és nem hittem de működött sajnos...szeretném megszüntetni a kötést. Én magam letudnám szedni ? SOS

Köszönöm

2020. aug. 27. 15:56
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
96%
Azzal is minden tele van, hogy kötés nem is létezik :))))
2020. aug. 28. 12:43
 22/34 anonim ***** válasza:
43%
21es, de bizony létezik:-):-):-) azért mert te nem tapasztaltad még léteik, és könnyebb megcsinálni mint bárki gondolná. Csak a szkeptikusok nem hisznek benne, csak azt nem értem miért vannak akkor az ezoteria rovatban. Bőven tudnék mesélni a dolgokról, nem csak a kötésekről hanem más varázslatokról, idézésekről és mágiákról. Kb bármit meg lehet oldani 2-3 összetevős mágiával. Az más kérdés valójában mibe is kerül ez az egész (nem anyagi ára van)
2020. aug. 28. 12:49
 23/34 anonim ***** válasza:
62%

"Hiába szánták neked azt a másikat sorsszerűen".

Nekem csak ne szánjanak senkit.

Én eldöntöm kit akarok.

Ha meg szánnak valakit az embernek, az már nem sorsszerű, hanem más által előre kitervelt dolog.

Persze korántsem biztos, hogy ez így működik, de ha igen, én ellenzem.

2020. aug. 28. 12:59
 24/34 anonim ***** válasza:
71%
23as csakhogy ez nem úgy működik. Akit neked szánnak, az iránt fogsz vonzódni, mert hosszabb vagy rövidebb távon része kell hogy legyen az életednek vagy így vagy úgy de kell a spirituális fejlődésedhez, akár pozitív akár negatív példával szolgálva. Én arra gondoltam hogy a sors szánja neked az adott embert/embereket.
2020. aug. 28. 13:12
 25/34 anonim ***** válasza:
63%

"Bőven tudnék mesélni a dolgokról, nem csak a kötésekről hanem más varázslatokról, idézésekről és mágiákról. Kb bármit meg lehet oldani 2-3 összetevős mágiával."

Oké. Mutass már rá EGYETLEN (!!!) bizonyítékot légyszíves, ami azt támasztja alá, hogy ez nem csak a fejetekben létezik! Hisztek benne, ami jogotokban áll, de röhejesek vagytok, hogy úgy csináltok, mintha nem szorulna bizonyításra, sőt magától értetődő lenne a kuruzslás létezése!

Miért vagyunk itt az ezo kategóriában? 1. mert jogunk van, ne vitasd el kérlek, 2. mert nem lehet szó nélkül hagyni az idiotizmus ilyen magas (mély...) fokát! Képzeld el, hogy valaki komolyan kezdené terjeszteni, hogy a Föld márpedig lapos! Szó nélkül kéne hagyni?!

(Egyébként van ilyen zakkant is, de az más téma).

2020. aug. 28. 13:30
 26/34 anonim ***** válasza:
51%
Ellentétes energiákat kell teremteni. Vágyódás helyett érdektelenséget pl.
2020. aug. 28. 14:08
 27/34 anonim ***** válasza:
16%
25. több híres emberen van szerelmi kötés. Nagyon látványos a folyamat, hiszen testi tüneteik is vannak, de ezt a legtöbben drogra fogják pedig nem az. Bizonyítani meg hogy bizonyítsak? Kösselek magamhoz téged hogy érezd a szenvedést vagy hogy gondoltad? Esetleg jósoljak neked?
2020. aug. 28. 15:01
 28/34 anonim ***** válasza:
77%

Köss össze azzal, akivel szeretném :-)

És ha sikerült, akkor visszatérek ide beszámolni.

Így el tudnám hinni, hogy létezik.

2020. aug. 28. 15:15
 29/34 anonim ***** válasza:
32%
28as ne haragudj de a te kedvedért sem akasztok negatív karmát a nyakamba, a szerelmi kötés nagyon nem vicces történet, mindenki szív vele. De azt meg tudom neked nézni mi a helyzet közötted meg a másik fél között és van-e esélyed összejönni vele.
2020. aug. 28. 15:18
 30/34 anonim ***** válasza:
71%
Nagyon aranyos vagy, köszönöm, írok Neked majd !
2020. aug. 28. 15:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!