Beteljesedett szerelmi kötést hogy lehet megszüntetni?
Sziasztok!
1 éve rakattam páromra kötést, mert nagyon elvoltam keseredve mikor elhagyott és nem hittem de működött sajnos...szeretném megszüntetni a kötést. Én magam letudnám szedni ? SOS
Köszönöm
Szia!
Az a baj, hogy a pé-féle szerelembűbájnak pont az a lényege, hogy addig működjön, ameddig csak lehet... egy megoldás van csak: el kell neki mondanod őszinten, hogy mit tettél. Valószinűleg nagyon meg fog haragudni, de közösen meg kell oldanotok azt, hogy felülkerekedjetek ezen a varázslaton.
A többi okoskodónak meg üzenem, hogy igenis létezik szerelmi kötés, aki nem hiszi próbálja ki. Nem mindegy ki csinálja. Aki erre születik képes megalkotni a kötést, akár pénzért, akár ingyen. Van aki ezzel szórakozik. Veszélyes játék.
Köszönöm kedves utolsó az értelmes a választ :)
Többieknek pedig : nyaljatok sót....ennyi ...nem értem miért kell mindenkivel kötekedni ...nem tetszik, görgess tovább..
"nem értem miért kell mindenkivel kötekedni ...nem tetszik"
Nem éred??? Nem kell retkes-gennyes boszorkányságokat csinálni! Az nem tetszik. És igen, mindig minden tettünknek, szavunknak következménye van. Ok-okozati összefüggésben. Nem úszod meg szárazon. Rendes, tiszta-szívű emberré kell válni. Most ebből meg van a lehetőséged tanulni,de próbáld meg megérteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!