Akik hisznek a szellemidézésben, miért hisztek benne? És ha meg is lehet ezt csinálni tényleg, mit lehet tőle várni és miért mondják, hogy veszélyes?
Én nem igazán hiszek benne, de most megpróbálok. Szóval akik hisznek benne, azok szerint lehetséges a halott embert úgy megidézni, hogy ne is menjen vissza oda, ahova a halála után ment és maradjon a megidézőjével? Az milyen formában lenne?
És igen, láttam már horrorfilmeket, amiben olyasmik voltak hogy a helyszínen maradhat valami rossz dolog, vagy valamelyik emberre átragadhat. És ha az ember idézés közben egy semleges helyen van, egyedül akkor gondolom mást nem érhet semmi baj.
Szóval valaki aki komolyan hisz benne, felhomályosítana ezekről a kérdésekről? Senkit se fogok hülyének nézni vagy ilyesmi.
Szia,
Jobb ha nem foglalkozol ilyenekkel, ezek a dolgok nagyon veszélyesek és mindig rosszul sülhetnek el..
Inkább hallgass az őrzőangyalodra, mit súg neked..
Itt egy hasznos cikk erről:
Üdv.
Itt egy régi kérdés, ami hasznos lehet:
https://www.gyakorikerdesek.hu/szorakozas__konyvek__10478083..
(Én régen kis kiskoromban mindig reméltem, hogy az elhunyt nagyapám, aki egy jó ember volt, egy jobb helyen van és onnét lát, tud segíteni is ..
Egy idő után rájöttem, ahogy idősebb lettem, hogy ha Istent, Jézust megkérem, akkor engedi néha, hogy segítsen fentről bizonyos dolgokban is , hogy jól sikerüljenek ...)
A tudomány nem valószínű, hogy addig fejlődne, hogy halottat ily módon fel lehetne támasztani.
Au összes tudatunk, a jellemünk, az emlékeink mind az agyunkban vannak, ami a halál után teljesen megsemmisül (konkrétan fogalmazva elrohad). Ha csak csontjaink lesznek, abból ha valamilyen embert életre is keltenek, azok már nem mi leszünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!