Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Hogyan tudnék kapcsolatba...

Hogyan tudnék kapcsolatba lépni hivatalosan halottas érzékelővel?

Figyelt kérdés
1 éve meghalt legjobb vadásztársam és a mai napi mikor kint járok az erdőben érzem a jelenlétét. szeretnék kommunikálni vele.

2020. júl. 30. 10:19
1 2
 1/12 anonim válasza:
59%

Ha van szerencséd akkor inga.

Azt javaslom mennj a sírjához, készíts abct, és szerezz be egy nyakláncot. Ha nem tudod mi az az inga keress rá. Viszont ez kockázatos, lehet hogy más szellemel lépsz kapcsolatban, sőt lehet hogy az inga során az alsóbb vénákhoz fogsz csatlakozni. De sztm jobb lenne ha el mennél egy médiumhoz.:)

2020. júl. 30. 10:44
 2/12 A kérdező kommentje:
Na most az a bajom egyrészt hogy ő nem volt életében a legbarátságosabb ember és habár nekem nem volt vele problémám én is azért néztem rá föl mert nagyon jól lőtt, igazából tőle tanultam mindent. Azért kéne nekem valamiféle közvetírő hogy mivel csak az erdőben érzem magam furán hogy kivinném magammal hogy megkeressük a szellemét.
2020. júl. 30. 11:10
 3/12 anonim ***** válasza:
Akkor stílusosan ide egy szellemvadász kell, vagy megtalálja a vadász szellemét.
2020. júl. 30. 16:21
 4/12 anonim ***** válasza:

El kell őt engedned. Nem lehet a holtakkal beszélni ők már eltávoztak. Szellemekre létezésére sem utal semmi, bizonyíték meg még annyi sincs.

Csak azt hiszed hogy érzed a jelenlétét mivel egy olyan helyen jársz ami a társadhoz köt és egyértelmű hogy ilyenkor eszedbe jut és hiányzik. Emiatt érezheted úgy hogy jelen van pedig nem.

Nem bántásból mondom de ha nem engeded el és ilyen nem létező dolgokkal foglalkozol akkor nem is fogod magad túltenni a halálán és ez rossz dolog mert csak magadat kínzod vele

2020. júl. 30. 19:30
 5/12 anonim ***** válasza:
28%
Egy ötlet Lénárt Évi, profi tarot kártyás, ingában is profi
2020. júl. 31. 02:41
 6/12 anonim ***** válasza:
40%

Van neki esélye, hogy itt maradt a szelleme.

Kiröhögöm azokat akik azt mondják nincsenek szellemek, k2 meterrel is lehet velük kommunikálni. Ami érzékeli a szellemek elektromágneses hullámait.

2020. júl. 31. 02:43
 7/12 A kérdező kommentje:
Ha voltatok pl éjjel kint az erdőbe akkor azét tudjátok hogy tud ijesztő lenni na már most nekem hosszú órákat kell eltöltenem egy lesen néha olyan zajokat hallok amiket nem tudok beazonosítani sokszor olyan érzésem van mintha valaki figyelne ami könnyen lehet mert némely állat olyan kíváncsi hogy odajön az emberhez de én még állatot nem láttam a közelemben ilyenkor.
2020. júl. 31. 08:00
 8/12 anonim ***** válasza:
71%
Beszarok! A vadászat jellemzően a férfiak hobbija, ők meg általában két lábbal a földön járnak, nem holmi varázsgömb-buzeráló szipirtyó okfejtését veszik figyelembe. Figyelj, bazky! 60 éve bősz természetbu2i vagyok, már gyerekkoromban is többször éjszakáztam az erdőn. (Egyedül, mert eltévedtem.) Ha valaki, én aztán tudom, milyen sejtelmes, idegborzoló zajoktól terhes az éjszakai erdő. De ez nem ok arra, hogy felnőtt férfiként szellemeket láss!
2020. júl. 31. 14:58
 9/12 anonim ***** válasza:

#6 tudsz rá mutatni bizonyítékot vagy utalást arra hogy léteznek szellemek? Ha lehetne velük kommunikálni szerinted nem csinálná már ezt a fél világ?

Ja igen, egy random homályos szar felbontású youtube videó mariska nénitől nem számít bízonyítéknak

2020. júl. 31. 18:13
 10/12 anonim ***** válasza:

Letöltés - Magyar Közlöny

magyarkozlony.hu › dokumentumok › letoltes

PDF

2020. jan. 31. - kultúrába, így egymással is párbeszédbe tudnak lépni, létrehozva a közös ... részt vesz nagymozgást és finommotorikát fejlesztő tevékenységekben, érzékelő játékokban;. 2. ... hagyományait, azokat kapcsolatba hozza a magyar kultúra ... különböző, a munka világában is használt hivatalos szövegeket alkot ...

Palágyi Menyhért

real.mtak.hu › Ergo_Mester_Palagyi_beliv_nyomdanak

PDF

árral és amikor a hivatalos tudomány vaskalapos egyetemi kizárólagosai mel- ... Elméletében az állatok az emberhez hasonlóan nemcsak érzékelő és érző lények ... gondoltam, hogy ezekben a tudományokban teljesen fel tudok oldódni. De an- ... E fejtegetésekkel jelezni akartam azt a szoros kapcsolatot, mely az ismeret-.

2020. aug. 1. 08:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!