Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Tudnátok veszélytelen játékoka...

Tudnátok veszélytelen játékokat ami mégis megmutatja hogy léteznek természetfeletti dolgok?

Figyelt kérdés
Lehetőleg olyant ami után nem kerülök a pokolra
2020. júl. 12. 17:06
1 2 3
 21/23 anonim válasza:
84%

Kedves kérdező!

Nekem a hitem segített. Abbahagytam a próbálkozásaimat a sötét oldallal. Használtam ingát,boszitáblát,gyertyákat. Minden hülyeséget.

Nehéz volt utánna rendes életet élni,de nekem Isten segített.

Most biztos sokan leszólnak,hogy ez is kezdi az Istent...de hát nekem ez a sztorim.

2020. aug. 15. 07:45
 22/23 Grimfox ***** válasza:
100%

psywheel, auraérzékelés a kezeddel, például.

A psywheelt csomó helyen leírják, fent van youtube-on, meg bárhol máshol, azt nem hiszem hogy magyarázni kell, a kézzel érzékelést még nem láttam leírva, de lehet csak mert nekem mutatták, és ezért nem kerestem. A lényeg az, hogy becsukod a szemed, és eldöntöd, hogy a saját aurádat akarod érzékelni. Ezután egymás felé fordítod a tenyereidet, jó egy méterre egymástól, és lassan elkezded közelíteni. Amikor meleget, vagy bizsergést, vagy olyan ellenállást kezdesz érezni, mintha egy lufit nyomnál össze, csak jóval gyengébben, akkor állj meg, és nézd meg, milyen messze vannak a kezeid egymástól. A távolság fele az aurád testedtől mért távolsága(mindkét kezednek van aurája, ha összeérnek, érzed). Ugyanezt eljátszhatod kristályokkal, állatokkal, de főleg növényekkel. Minél nagyobb a növény, annál messzebbről kell kezdeni a közelítést. Fáknál 3+ méterről érdemes, és még úgy is lehet, hogy túl közel vagy.

2020. aug. 29. 20:33
 23/23 anonim ***** válasza:
100%

22- es

Ez tényleg érdekes :0

Nagyon király köszi :D

2020. aug. 30. 00:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!