Tudnátok veszélytelen játékokat ami mégis megmutatja hogy léteznek természetfeletti dolgok?
Figyelt kérdés
Lehetőleg olyant ami után nem kerülök a pokolra2020. júl. 12. 17:06
11/23 A kérdező kommentje:
#9 Tudom hogy nem túlzol..Hogy kerültél ki belőle?
2020. júl. 13. 20:19
12/23 anonim válasza:
Nincs olyan, hogy természet fölötti! Minden a természet része.
13/23 A kérdező kommentje:
#12 Szóval hogyha téged tegyük fel zaklatna egy szellem pl akkor neked az teljesen természetes..Az úgy jó 😂
2020. júl. 13. 23:28
14/23 anonim válasza:
Eleve az elnevezés hibàs! MINDEN a természet része.
15/23 A kérdező kommentje:
Értettük Galaxis őrzője
2020. júl. 15. 11:33
16/23 anonim válasza:
Nem vagyok galaxis őrzője, de ilyenek miatt mennek félre nagyon az emberek. Át sem gondoljàk, hogy mit beszélnek. Helyes beszéd-helyes gondolkodás, talán itt kellene elkezdeni az egeszet kb.
17/23 A kérdező kommentje:
Ebben az országban ilyen sose lesz...
2020. júl. 15. 18:41
19/23 A kérdező kommentje:
Bele is haltál volna hogy ha a kérdésemre válaszoltál volna...Más le tudta egy szóval. Mondjuk nem is csodálkozom mert minden kérdésnél van egy okoskodó
2020. júl. 15. 23:43
20/23 anonim válasza:
Latod, pont itt a gond! Arra valaszoltam. #5-ös válasz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!