A mágiával foglalkozni bűn?
8 *
Most ha jósolsz meg felveszed a kapcsolatot entitásokkal,.azzal a kutyának sem ártasz
Olyan "jó" tanácsot adtál neki, hogy az illető üdvössége, rajtad lesz számon kérve.
Szia, Kedves Kérdező!
Nos, úgy látom, hogy egy cipőben járunk ;)
Én is hithű katolikus vagyok, de mindig is foglalkoztattak a spirituális, mágikus dolgok. Nagyon szeretnék komolyabban is elmélyedni eme ,,tudományban", de eddig nem mertem belekezdeni, a lelki üdvöm miatt. Nem szeretnék elszakadni Istentől, és a mágiát sem szeretném rossz dologra fordítani. Jóra akarom használni, tehát valamilyen fehér mágiára illetve természet mágiára gondoltam.
Sajnos elég veszélyes dolog, így semmiképpen sem ajánlom, hogy egyedül kezdj bele. Az itteni válaszokkal is óvatosan bánj, mert akárki írhat akármit!
Én azt javaslom, hogy kérdezz meg erről egy papot, akiben megbízol. Ő tud erre a kérdésre helyes választ adni, mivel jól ismeri a katolikus vallást.
Személyes véleményem: Szerintem nem bűn, amíg nem ártasz vele másoknak/magadnak, és amíg nem szeged meg vele a Tízparancsolatot. A Biblia elég homályosan tud fogalmazni, és néha lehetnek benne ellentmondások, így erről mindenképpen pappal beszélj! (én is ilyen személytől fogom megkérdezi ezt)
Sok szerencsét, és óvatos legyél! :)
Tévedsz. A biblia nem tartja ezt bűnnek. Az angyalaink is mágiával avagy energiaküldéssel manipulálnak minket, terelgetnek a jobb útra.
Továbbá a biblia azt tanítja, hogy minden egyedi. Nincs olyan, hogy valami fixen bűn.
A kereszténység (szinte valamennyi egyház) és a Biblia szerint bűn. Olvasd el: 5 Móz 18,10-12.
A többi rád tartozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!