Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » A mágiával foglalkozni bűn?

A mágiával foglalkozni bűn?

Figyelt kérdés
Istenhívő ember vagyok,katolikusnak lettem keresztelve,de kicsi korom óta rettentően izgat a mágia és a másvilág.Egy időben tenyérjóslással és kávézaccos jóslással szórakoztattam a barátaim,sokuk mondták,hogy beváltak nekik a jóslataim.Volt pár élményem túlvilági alakokkal,és ezek csak még jobban felkorbácsolták a kíváncsiságom,szívesen felvenném velük a kapcsolatot - de tudom,hogy a biblia bűnnek ítéli ezt meg,és nem akarom elárulni az Istenemet,félek a pokol tüzétől is. Ti mit gondoltok?

2020. jún. 30. 18:01
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
41%
A bibliával nem kell foglalkozni!
2020. jún. 30. 18:08
 2/20 anonim ***** válasza:
53%
Igen.
2020. jún. 30. 18:50
 3/20 anonim ***** válasza:
79%

Bűnnek nem bűn, csak veszélyes.

Attól, hogy mágiával foglalkozol, még Istenhívő maradhatsz.

Viszont tudatlanul csinálni olyan, mintha kémiai ismeretek nélkül kísérleteznél vegyszerekkel. Könnyen megmérgezheted, vagy felrobbanthatod magad:)

Szóval csak óvatosan :)))

De inkább azt javasolnám, keress egy (igazi) Mágust, és állj be hozzá (ha elfogad), inasnak...

2020. jún. 30. 18:57
 4/20 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó,szerinted hol találhatnék ilyen mágust?
2020. jún. 30. 19:06
 5/20 anonim ***** válasza:
90%

Nem hinném. Isten oda tudna repülni,és meg tudná akadályozni.

Amúgy szerintem annyi a lényeg, hogy ne árts másnak, se mágia által, se máshogyanse. (még nem olvastam el a teljes kérdést)

2020. jún. 30. 19:09
 6/20 anonim ***** válasza:
33%
el fogsz égni a pokolban
2020. jún. 30. 19:17
 7/20 anonim ***** válasza:
55%

A negyedik vagyok.

Sokáig gondolkodtam, hogy válaszoljak-e.

Csak egy dolog vitt rá mégis a nyilvános válaszra, az hogy néha, ilyen sok év után is, fel tud bosszantani a sok hitetlen, az ezotériát, mágiát, okkultizmust butaságnak tartó ember :)

Válaszként írhatnék neked sok kétértelmű, homályos tanácsot, idézetet, hogy az út a kereséssel kezdődik, meg ha a tanítvány készen áll, megjön a mester is, meg hasonlók, de nincs értelme.

Nem ismerek olyan mágust, akinek inas kellene.

( És a következő kérdésedre a válaszom: NEM :)

2020. jún. 30. 19:24
 8/20 anonim ***** válasza:
77%
Most ha jósolsz meg felveszed a kaocsolatot entitásokkal,.azzal a kutyának sem ártasz, semmi bajod nem lesz. Ha sötét célokra hasznàlnád a tudást az vissza fog ütni. Ha valami tévútra jutsz azt meg egyértelműen észre figod venni. Ne félj, csináld!
2020. jún. 30. 19:41
 9/20 anonim ***** válasza:
44%
A sötét , okkult oldal működik....( angyalkártya meg angyalmeditáció az mind bar omság) , de könnyű rászokni. De minél többször kérsz onnan “útmutatást”/ segítséget annál jobban bevonzod a démoni entitánsokat, akik aztán megkeserítik a mindennapjaidat.
2020. jún. 30. 23:32
 10/20 anonim ***** válasza:
69%
A félelmekből tàplàlkoznak azok.
2020. jún. 30. 23:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!