Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Olyan mágust keresek, aki...

Olyan mágust keresek, aki csinál szerelmi kötést úgy, hogy akkor fizetek, amikor sikerül. Létezik ilyen személy? (Hülye kommentek kíméljenek, aki nem hisz benne tekerjen tovább, ne érezzen késztetést hozzászólni! Köszi!)

Figyelt kérdés

2020. máj. 20. 11:46
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
0%
Ha komolyan kerdezed akkor elismerned hogy pszichiatriara valo vagy. Tudod hogy ilyenek nem leteznek.
2020. máj. 21. 14:39
 22/25 A kérdező kommentje:
kértem, hogy hitetlenek kíméljenek
2020. máj. 21. 15:14
 23/25 anonim ***** válasza:
0%
Engem meg a bolondok. Meg az oldalt is
2020. máj. 21. 20:07
 24/25 anonim ***** válasza:
78%

De egyébként csak egy kérdés.

Mennyit, mit tettél azért, hogy a kiszemelt is viszonozza az érzéseid?

Egyébként ha nézelődsz ezen az oldalon rengeteg a negatív tapasztalat. Közöttük egy-két pozitív. Még talán neveket is írtak, hogy kivégezte el nekik, keress vissza.

Nyilván sose tudni, hogy a válaszok itt mennyire igazak vagy csak épp unatkozik valaki, de sokan írták, hogy szenvedtek egy ilyen kötés után.

Sokan azzal magyarázzák amit már előttem is említettek, hogy annyira elhiszed onnantól kételyek nélkül, hogy sikerülni fog, hogy aztán emiatt sikerül.

2020. máj. 23. 22:54
 25/25 A kérdező kommentje:

Olvastam a negatív tapasztalatokat, igen

És neveket is- akik nyilván önmagukat reklámozó csalók.

2020. máj. 24. 08:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!