Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Olyan mágust keresek, aki...

Olyan mágust keresek, aki csinál szerelmi kötést úgy, hogy akkor fizetek, amikor sikerül. Létezik ilyen személy? (Hülye kommentek kíméljenek, aki nem hisz benne tekerjen tovább, ne érezzen késztetést hozzászólni! Köszi!)

Figyelt kérdés

2020. máj. 20. 11:46
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
Ez azért hülyeség, mert ha ő CSAKUGYAN meg tudja csinálni, akkor nincs veszteni valója, hisz úgyis kifizeti, aki megkapja amit akar, mert boldog lesz, nyilván fél is, hogy ha nem fizet szétszedi őket...szóval azért ez nem ugyanaz, már ne is haragudj.
2020. máj. 20. 13:48
 12/25 anonim ***** válasza:
38%

Üdv én Vállalaom, Győr.

Nem az első lennél akinél csináltam, és korábban voltak sikertapasztalatok. Egy dolgot kell mérlegelned, hogy bizonyos esetekben a kötés rossz hatással lehet a karmádra.

Kell csinálni egy előzetes karma állapot felmérést, és után a kockázatokat átbeszéljük, és dönthetsz hogy bevállalod e vagy nem. A kötésért fizetni utólag kell, de a felmérésnek fix költsége van, akkor is, ha utána nem folytatjuk tovább a procedúrát.

A járványveszélyre tekintettel, nem otthonomban foglak fogadni, hanem megbeszélünk egy helyet.

Karma állapot felmérés Br 2000Ft.

Írj üzenetet ha érdekel

2020. máj. 20. 14:25
 13/25 anonim ***** válasza:
75%

Semmi köze a karmádhoz, a karmafelmérés pénzlehúhás csak nem értem miért ilyen olcsó!2k Mindenképpen minden esetben rossz lesz a karmád utána!

Van olyan ember aki szerelmi kötést ,csinál és nem humbuk, de ez inkább fekete ,mint fehérmágia! Viszont ,ha valakit össze kötnek így leélhetnek akár egy egész életet, veszekedéssel ,nagyon rossz kapcsolatban , ha véletlen szétmegy a kapcsolat ,soha nem lesz boldog egyik fél sem. El is kell tudni ezt oldani nem csak, megkötni és aki felrakja nem fel tétlen tudja oldani is.

Több életre kötöd össze magatokat, nem csak ebben az életben.

sok életen keresztül lehet ,hogy nem leszel boldog.

Nem biztos ,hogy akarod azt a szerelmi kötést, nem ér annyit az egész ha szabad akaratból nem megy.

Létezik ilyen személy, de az utólag fizetés nem tudom ,hogy lehetséges e

2020. máj. 20. 18:15
 14/25 anonim ***** válasza:
42%
Nem hiszem, hogy van olyan, aki pénzért csinálja. Legalább is én kétlem, és még hasonlóról se hallottam sose.
2020. máj. 20. 21:28
 15/25 anonim ***** válasza:
100%
#14: nem akarom reklámozni, azért nem másolom be, de facebookon találkoztam már ilyen hirdetéssel. Pesti illető, szerelmi kötés, siker-pénz mágia, satöbbi, és pénzért.
2020. máj. 21. 10:05
 16/25 anonim ***** válasza:
0%
Buffom van 3,2K-ert 2,5 orara all stats, vagy fel tudlak dotolni ha fejlődni szeretnel. Írj priviben a reszletekben megegyezunk
2020. máj. 21. 10:26
 17/25 anonim ***** válasza:
36%
Szia hidd el hogy nincs ilyen, tapasztalt... 2 ilyen helyen voltam pénzt fizettem... Semmi sem történt, azóta a kiszemelt már kapcsolatban van úgyhogy csak az idődet és pénzedet pazarlod. Én is így hittem mint te. Minden hiába, akinek nem kellesz engedd el. Én most jutottam el majd 3 év szenvedés után.
2020. máj. 21. 14:00
 18/25 A kérdező kommentje:
van, csak az nem hirdeti magát, és valószínűleg nem is üzletszerűen végzi...én egyébként hiszek benne
2020. máj. 21. 14:10
 19/25 anonim ***** válasza:
0%
Ne etessėtek a trollt. Úgy se komolyan kérdezi
2020. máj. 21. 14:19
 20/25 A kérdező kommentje:
nem vagyok troll, és képzeld, hogy komolyan kérdezem
2020. máj. 21. 14:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!