Olyan mágust keresek, aki csinál szerelmi kötést úgy, hogy akkor fizetek, amikor sikerül. Létezik ilyen személy? (Hülye kommentek kíméljenek, aki nem hisz benne tekerjen tovább, ne érezzen késztetést hozzászólni! Köszi!)
Üdv én Vállalaom, Győr.
Nem az első lennél akinél csináltam, és korábban voltak sikertapasztalatok. Egy dolgot kell mérlegelned, hogy bizonyos esetekben a kötés rossz hatással lehet a karmádra.
Kell csinálni egy előzetes karma állapot felmérést, és után a kockázatokat átbeszéljük, és dönthetsz hogy bevállalod e vagy nem. A kötésért fizetni utólag kell, de a felmérésnek fix költsége van, akkor is, ha utána nem folytatjuk tovább a procedúrát.
A járványveszélyre tekintettel, nem otthonomban foglak fogadni, hanem megbeszélünk egy helyet.
Karma állapot felmérés Br 2000Ft.
Írj üzenetet ha érdekel
Semmi köze a karmádhoz, a karmafelmérés pénzlehúhás csak nem értem miért ilyen olcsó!2k Mindenképpen minden esetben rossz lesz a karmád utána!
Van olyan ember aki szerelmi kötést ,csinál és nem humbuk, de ez inkább fekete ,mint fehérmágia! Viszont ,ha valakit össze kötnek így leélhetnek akár egy egész életet, veszekedéssel ,nagyon rossz kapcsolatban , ha véletlen szétmegy a kapcsolat ,soha nem lesz boldog egyik fél sem. El is kell tudni ezt oldani nem csak, megkötni és aki felrakja nem fel tétlen tudja oldani is.
Több életre kötöd össze magatokat, nem csak ebben az életben.
sok életen keresztül lehet ,hogy nem leszel boldog.
Nem biztos ,hogy akarod azt a szerelmi kötést, nem ér annyit az egész ha szabad akaratból nem megy.
Létezik ilyen személy, de az utólag fizetés nem tudom ,hogy lehetséges e
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!