Mi végett kerül a legtöbb ember pszihiátriára a szellemidézés miatt??
Figyelt kérdés
Kiváncsi vagyok ,rá a legtöbb ember mind pszihiátriára kerül ,de mi végett van ez ?? szerintetek én is idéztem szellemet és azóta iszon ennek a rútját miért van ez szerintetek???2020. máj. 19. 17:46
11/19 A kérdező kommentje:
milyen kapuk
2020. máj. 19. 21:56
12/19 anonim válasza:
4
Igen, ha ezt tényként kezeled, akkor te is a pszichiátriára tartasz. Amikor az ember nem tud különbséget tenni valós, és valótlan között, az már az elmebaj jele.
13/19 A kérdező kommentje:
azt mondod
2020. máj. 19. 21:59
14/19 anonim válasza:
13
ha ezt kérdezed, akkor igen a válaszom.
15/19 anonim válasza:
Ne etessétek már ezt a trollt. Ez a csávó két értelmes mondatot nem tud leírni, de hetente többször ír ki idiótábbnál idiótább kérdéseket. Neki tényleg orvosnál lenne a helye.
16/19 A kérdező kommentje:
Miért ne tudnák leírni két értelmes mondatot nem vagyok troll
2020. máj. 20. 12:31
17/19 anonim válasza:
Hát azért, mert mindig jó dolog, ha van egy ember akit szét lehet drogozni egy kórházban.
18/19 A kérdező kommentje:
az m itől lenne jó az inkább sajnálatra méltó
2020. máj. 21. 11:04
19/19 anonim válasza:
Nem tudom, de köszönöm, hogy helyesen használtad a “végett” és a “miatt” szavakat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!