Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Hogyan kell valakinek befolyás...

Hogyan kell valakinek befolyásolni az akaratát?

Figyelt kérdés
Fekete mágiáról van szó. Ha készítek babát, woodo babát, odáig értem, de mit kell mondani. Elég ha a saját elképzelésem szerint mondogatom, amit el akarok érni? És milyen színű fonal kell ahhoz hogy valakinek rendelkezzek az akarata felett? Hogy azt higgye hogy ő akarja, azt amit én akarok helyette. És persze meg is tegye. PL. hogy menjen el. Nem akarom bántani, ha nem muszáj. Sem fájdalmat okozni, de mindenképp azt akarom hogy ő azt akarja hogy menjen vissza oda, ahol régen lakott!!! Kérem, hogy ne írkáljatok felesleges kommenteket, értelmes, használható választ szeretnék. Minden kötekedő választ jelenteni fogok! Habár nem hinném hogy ért hozzá innen valaki, de reménykedem. Aki tudja, kérem szépen az válaszoljon.

2020. máj. 10. 13:43
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Annyit kell kifejezned, hogy köszönöm ,de ez az ember úgy ahogy van nem én vagyok, ahányszor meglátod, vagy ahányszor eszedbe jut.(természetesen magadban).

előbb utóbb maga sem fogja tudni ,hogy miért de elmegy onnan!

A mágiát hanyagolnám mert, a karma létezik, minden esetben vissza tér a feladóhoz, úgy a rossz is( és a jó is, ha jót teszel vagy kívánsz valakinek).

2020. máj. 11. 19:39
 12/14 A kérdező kommentje:
Rettenetes lelki kínjaim vannak. Itt van ez az ember, tönkre tette az életemet, szándékosan, kegyetlenül. Megbánás nélkül. Habár szerintem valahol tudja, vagy érzi, hogy amit tett az nagy bűn. És ez az ember fél tőlem, bizonyos értelemben. És végre lehetőségem lenne megátkozni, de nem merem, mert az átok visszaszáll rám. Azt is tudom hogy ő is szenved.. őt is bántalmazták lelkileg gyerek korától, és hát rajtam adta ki, amennyire csak tudta. De nem rajtam kellett volna kiadnia gyáva féreg módján. Nyugtatókon élek miatta. Ha meg úgy vesszük amúgy is átok az életem. Még azt sem bánnám ha az átok visszaütne rám. Hiszen már átkozott vagyok, mivel ebbe a családba születtem. 11. Az amit írtál működik?
2020. máj. 12. 18:32
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Igen működik, de most hogy többet tudok picit ,mondhatod az emberre és arra is amit csinál veled bánt ,hogy ez nem én vagyok. Akár mantrázhatod is! Azzal ,hogy ennyire lent vagy valószínű lassan fog elindulni a dolog

Azt ,hogy átok az életed felejtsd el. Sajnos érdekesen hallatszik ,de azt kell mondanod, hogy köszönöm ,hogy boldog életem van, amíg azt fejezed ki ,hogy átok az életed addig az is marad "ugyanannyi energiába kerül negatívat teremteni mint pozitívat. Mikor nagyon negatív az ember a negatívat vonzza, akármennyire nehéz is pozitívumokat kell keresned az életedben és abba kapaszkodni. Könnyen lehet ,hogy ez neked karma és ő csak végrehajtó, de ezt nem tudom így kijelenteni, az is lehet ,hogy csak tanítás, esetleg ezt bevállaltad a leszületésnél. Még 1x igen működik a dolog. Énis csak 4-5 éve csöppentem ebbe az egészbe még rengeteget kell tapasztalnom ,tanulnom, de azóta 180 fokban változott meg az életem és a gondolkodásmódom. Gondolom a tanulságod megvan ,hogy te sosem leszel ilyen ,hogy bántod a gyerekeidet vagy másokat! Csak tippelek ,de sztem nevelőapáról beszélhetsz.

2020. máj. 12. 19:49
 14/14 A kérdező kommentje:
Igen, jól gondolod. Ő a végrehajtó. Onnan tudom, hogy egyik álmomban ő repült velem, szóval együtt repültünk, láttam mindenféle lelkeket, és azt mondta hogy feljebb már nem szállhatunk. De akkor is, szerintem már megtapasztaltam tőle azt amit kellett. Jó lenne ha már kiszállna az életemből. Mindenképpen kipróbálom azt a mantrát. Beérném azzal, hogyha eltűnne az életemből. Le vagyok gyengülve. Folyamatosan csapolják az energiáimat. Nem csak ő, sajnos van még itt még egy szörnyű agresszív asszony is- az anyám. Ő is szívja az energiáimat, érzem. Vagy ha nem szívja el akkor roncsolja, szennyezi az aurámat. Annyit tudok, hogy én spirituális ember vagyok, ez már biztos. Megpróbálom valahogy bevédeni a csakráimat. Muszáj. Olyan mintha démonok között élnék. A film meg sem közelíti ezeket a démonokat, akikkel én élek. Folyton csak lehúznak. Állandóan gyenge vagyok, nem is csoda. Köszönöm a tippet neked. Ha már ilyen életet választottam, akkor küzdenem kell.
2020. máj. 12. 20:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!