Hogyan kell valakinek befolyásolni az akaratát?
Annyit kell kifejezned, hogy köszönöm ,de ez az ember úgy ahogy van nem én vagyok, ahányszor meglátod, vagy ahányszor eszedbe jut.(természetesen magadban).
előbb utóbb maga sem fogja tudni ,hogy miért de elmegy onnan!
A mágiát hanyagolnám mert, a karma létezik, minden esetben vissza tér a feladóhoz, úgy a rossz is( és a jó is, ha jót teszel vagy kívánsz valakinek).
Igen működik, de most hogy többet tudok picit ,mondhatod az emberre és arra is amit csinál veled bánt ,hogy ez nem én vagyok. Akár mantrázhatod is! Azzal ,hogy ennyire lent vagy valószínű lassan fog elindulni a dolog
Azt ,hogy átok az életed felejtsd el. Sajnos érdekesen hallatszik ,de azt kell mondanod, hogy köszönöm ,hogy boldog életem van, amíg azt fejezed ki ,hogy átok az életed addig az is marad "ugyanannyi energiába kerül negatívat teremteni mint pozitívat. Mikor nagyon negatív az ember a negatívat vonzza, akármennyire nehéz is pozitívumokat kell keresned az életedben és abba kapaszkodni. Könnyen lehet ,hogy ez neked karma és ő csak végrehajtó, de ezt nem tudom így kijelenteni, az is lehet ,hogy csak tanítás, esetleg ezt bevállaltad a leszületésnél. Még 1x igen működik a dolog. Énis csak 4-5 éve csöppentem ebbe az egészbe még rengeteget kell tapasztalnom ,tanulnom, de azóta 180 fokban változott meg az életem és a gondolkodásmódom. Gondolom a tanulságod megvan ,hogy te sosem leszel ilyen ,hogy bántod a gyerekeidet vagy másokat! Csak tippelek ,de sztem nevelőapáról beszélhetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!