Mit jelent az, hogy varázsereje van valakinek? Mire teszi képessé az illetőt?
Figyelt kérdés
Varázsereje bárkinek lehet, vagy csak aki úgy született?2020. máj. 1. 10:42
2/10 anonim válasza:
Szerintem bárkinek lehet varázsereje! Ne add fel! Te is varázsló lehetsz!
És nekem is van ám varázserőm! Rejtélyes módon minden zoknimat kilyukasztom!
3/10 anonim válasza:
A varázserő varázslásra teszi képessé az illetőt. Sajna én mugli vagyok...
4/10 anonim válasza:
Varázsereje csak annak van aki mind a 2 lábát és kezét tőből levágja szóval ha zeretnél varázsolni háát hajrá :)
5/10 A kérdező kommentje:
Ilyeneket én is tudok írni... Ezért kár volt koptatnotok a billentyűzetet...
Azok szerint, akik hisznek benne, mit jelent?
2020. máj. 1. 17:42
6/10 anonim válasza:
Hinni lehet benne attól még nem lesz valóságos. Annyi értelme lesz ha hiszel benne hogy hazugságban meg mesékben fogsz élni és nem a való világban ami elég egészségtelen
7/10 SZücsöm válasza:
6 os a föld népességének minimum a fele (de szerintem több) így él. Vallás
8/10 anonim válasza:
de akkor mit kerestek az ezotériában? kb olyanok vagytok mint a jehova tanúi jöttök erőszakosan téríteni.
9/10 SZücsöm válasza:
8 as nem érted a térítés és a vélemény nyilvánítás között a különbséget. Ha meg szerinted nincs igaza a szkeptikusoknak tessék bizonyítani hogy tévednek. Mert nem a való világban egy dolognak nem a nem létezését kell bizonyítani hanem a létezését.
10/10 anonim válasza:
igen így van ha tudományról beszélünk. de ez nem tudomány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!