Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Szellemidézés utánna pokollá...

Szellemidézés utánna pokollá vált az otthonom valakivel előfordult már ilyen?

Figyelt kérdés
valakivel előfordult hogy szellemidézés után pokollá vált az othona??
2020. ápr. 29. 13:26
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
73%
Aki nem kellő tudással idéz szellemet, annak azért válik pokollá otthona, hogy ne sokat kelljen gyalogolnia, míg a megérdemelt helyére jut.
2020. máj. 2. 09:28
 22/38 anonim ***** válasza:
0%

"miért huznak el ?"

Helyesen ugyebár húznÉk, és pont azért, mert ilyen gyökerekkel, akik se írni, se beszélni nem tudnak helyesen, nem társalgunk.

2020. máj. 2. 10:53
 23/38 anonim ***** válasza:
82%

"Baj van"

"Mi történt"

"Semmi..."

"De mi?"

"Semmi, majd talán újholdkor leírom, ha olyanom lesz"

Az a bajunk, hogy egy rakat helyesírási hibával kiírsz valamit, amiből nem tudunk meg semmit.

2020. máj. 2. 11:38
 24/38 anonim ***** válasza:
19%

Nekem leírhatod privátban, ha gondolod, hogy mi történt. Lehet, hogy hozzá tudok szólni a dologhoz.

Ne törődj a kritikusokkal, biztosan szenvednek a karantén miatt.

Mind addig, míg másokat megbántanak.

2020. máj. 8. 22:18
 25/38 A kérdező kommentje:
hát ezt nagyon hosszú lenne leírni
2020. máj. 12. 16:04
 26/38 anonim ***** válasza:
100%
Akkor minek hoztad fel?
2020. máj. 12. 17:25
 27/38 A kérdező kommentje:
hát mert írta valki hogy írjam le neki privátban oda leírom ide nem
2020. máj. 12. 19:14
 28/38 anonim ***** válasza:
100%
Nekem jöhet privibe :)
2020. máj. 15. 18:28
 29/38 anonim ***** válasza:
59%

A nagy titok

Hát nagyon hosszú történet eleinte csak megszülettem gyerekkorban is sok furcsaság ért engem aztán lassan felnőttem ment életem iksolába nem szerettem járni kimondottan utáltam majd jött egy lány akibe nagyon beleszerettem vakon első látásra majd lefogytam nagyon sokat majd elkedztem edzeni csak mikor elkedztem edzeni lesérítettem magam fitneszbe majd fél évig folyamatosan fájd derekam kínzott a fájdalom akkor annak idelyén azt gondoltam nagyobb fájdalmak nem érhetnek nem lehet de csak utánna jött a d=ofi megogperáltak és utánna is nagyon fájd a derekam stb sok fájdalom ért majd egszer csak más életvitelbe mentem átt teljesen más életformába már sulit ís nem ugy vettem és valamikor még tudom napját 2011 december előtt tehát november környékén megidéztem egy szellemet amiből nagy prolbémám lett majd ezáltal két régi haveromat is bevonzottam és közelálló családtagot is megidéztem előttük aki öngyilkos lett haverom édasannya végett!! na igen utánna jött csak a a pokol számomra 2012 ben apám kést tartott a torkomhoz és családomban is előfordultak elég komoly bajok úgy jártam végig a sulit hogy üldöznek engemet biztos a rendőrség figyel és pont amikor megidéztem szellemet még drogot is kiprobáltam marihánát !!!!! Mjad egész nyáron amikor nagy nehezen elvégeztem a sulit végigaludtam akkor barátkoztam meg a tarkó körüli fejfájással .... Már akkor koplett meg voltam hasadva már kizökkenve régen emberi formámból mivel önkielégítést már akkor egy éve k=ozel nem végeztem utánna és még akor is minden nap edztem othon hatlmas nagy sulyokkal felhíztam egészen 185 kg ra vagy még lehet többre is és talán 2014 ben határoztam el hogy lefogyok igen valhogy akkor nagyon sokat hirtelen lefogytam mivel elég jól értettem ehhez így lefogytam közel egy év altt 100 kg kapaszkod meg 100 kg lefogytam de 2014 ben valmit a szobában kimondtam egy nevet arra még én sem emlékszem de akkor is történt valami velem éjszaka tudom aztán összestem bringával kimet a térdem újból egy operáció a kórházban mivel volt tüdőgyuladásom is így lett derékműtét sok infúzió plusz térdoperáció már annak ideléyn is többször meglátogattam dunaszerdahelyi kórházt mint egy közeli dikszkót !!!! elég rosszul hangzik nem???? utánna megoperáltak térdműté nem is sikerült majd jött a 20016 alternatív tag éve mert én 2011 ben kaphattam valmitől othon tudadhasaást mint mikor bemész egy helyre pillantasz és mint ha ugyansz megformálodtt volna 2015 ben mikor edztem csak edztem csak edztem othon sovány voltam de nagyon sokat edztem még ketogén diértát is csináltam komolyan olyan torúrákat csináltam és ugye a szerelem akit megláttam lány ő is hozzá tett nekem ehez akit már közel akkor is már akkor is 7 éve kapszkodj meg hét éve letem majd folyamtosan ez a leklki börtön ami ért engem az othonom volt a cella a börtön az edzés pedig a kiképzés a tortúra egészen 2016 április pontosan nem is tudom talán közepén amikor ugye négy évig tartó szelem ami volt esgzer csak kimondtam mint amikor a csuúpontján vagy a dolognak kimondtam és elfutottam wc re és kapszolyan mint ha 2011 lett volna amikor elment a libidóm hihetetlen ugye???????????????????????????????????????????????????????????????????????? Négy év t=ob mint négy év na akkor mikor ez megtörtént írt rám egy barátom facebokon és akkor írtam egy könyvet a nagy fogyásamról csak hogy abba leírtam még mást is akkor még nem tudtam 2016 ban hogy még miket fogok áttélni a java csak ezután van folytassam ????

Állj le a fűről :D

2020. máj. 15. 20:35
 30/38 A kérdező kommentje:
vedd le léygszives azonnal !!! én nem f=uvezem !!
2020. máj. 15. 20:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!