Ki hallott már Christian főpapról és Valéria főpapnőről?
Figyelt kérdés
Családbarát ajánlotta őket szerelmikötésre de nagyon érdekelne másnak van-e tapasztalata velük2020. ápr. 25. 13:00
1/10 anonim válasza:
gondolom az ezo tv nézőinek a keménymagja
2/10 anonim válasza:
Na, két újabb semmihez sem értő, ingyenélő csaló. Egyre többen lesznek ezek. Nem lehetne őket tényleges életfogytiglan lecsukni?
3/10 anonim válasza:
Valéria nagyon kedves , segítőkész a másikat nem ismerem
4/10 anonim válasza:
Megírnád, milyen vallás főpapjai ők?
.
A mágia nem vallás, tehát főpapjai sincsenek.
Következik ebből: ha valaki mágusnak és főpapnak nevezi magát, az alávaló csaló!
5/10 anonim válasza:
Èn csak hallottam Valériáròl hogy nagyon megbízható ès ért is ahoz amit csinàl.
Személyes tapasztalatom nincs vele.
6/10 anonim válasza:
Valéria elérhetőségét tudja valaki?
8/10 anonim válasza:
Írj és elküldöm az elérhetőséget
9/10 anonim válasza:
Bussybunny alias Betti nevű “ jósnő” !
A te ajálásoddal valóban hitelesek a fent említett jósok vagy esetleg te magad vagy Valéria főpapnő🤣😂
10/10 anonim válasza:
Kamu Valéria Engem csunyán átvert!Lehúzott,Itt reklámozza saját magát,ne dőljetek be neki,személyes tapasztalatból mondom,Egy valaki tudott nekem segíteni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!