Iszet főpapnőről kinek van személyes tapasztalata? Tehát személyes, vagyis aki volt már nála, az önmagukat reklámozó sufni mágusokra nem vagyok kíváncsi és aki nem hisz a mágiában annak a véleményéresem
Imádom az ezotéria rovatot, sokkal szórakoztatóbb a humor rovatnál is, itt sokan tényleg komolyan gondolják amit írnak :D
Iszet főpapnő meg a sufni mágusok... Jesszum pepi...
Iszet főpapnő...
Sufnimágusok ne...
Reálisan gondold végig. Magyarország 2019.
Azért mert a reklámokban hatásvadász egyiptomi szimbólumokat, piramisokat mutatnak esetlegesen filmbe illő zenékkel még nem lesz senki papnő. Kerülni akarod a sufnimágusokat és bedőlsz egy embernek aki ebből él. Lehet, hogy van ráérzése dolgokra de a "papnő" kifejezés sok lehet.
Ha hinni akarsz benne akkor lehet hatása is lesz. Az emberi elme csodálatos.
Kérdés mennyiért...
II. Izaura lánya igaz?
Na igen találkoztam vele de most az ünnepek felé nem tudom mit adjak neki karácsonyra. Annyira visszamaradott, hogy nem tudja használni még a számológépet se.
"aki nem hisz a mágiában annak a véleményéresem"
Mivan?
Azért egy ilyen kérdésnél nagyon kellemes meglepetés, ha valaki képben van, hogy Iszet főpapnő VI. Ramszesz lánya volt :)
Mondjuk kicsit öregecske lehet.
Melyik vallás főpapja?
Iszet néni korában a fáraó volt a vallás feje.
.
Mint óegyiptomiról lévén szó, a fáraó lányáról, érthetett a mágiához.
Annyira talán mégsem, hogy megtalálta az Elixírt, az örök élet italát - és ivott is belőle.
.
Csak akkor keresd fel, ha beszéled és érted az óegyiptomi nyelvet, illetve tudsz hieroglifákkal kommunikálni (írni és olvasni azokat)!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!