Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Ezzel a gazdagodást garantáló...

Ezzel a gazdagodást garantáló talimánnal Blance Calmette látnok által van valakinek személyes siker tapasztalata?

Figyelt kérdés
Kaptam egy levelet amiben egy híres látnok asztrológus aki Nostradamus feleségének reinkarnációja elkészített nekem egy talizmánt és a pénz meg fog érkezni az életembe 35 napon belül ha minden igaz. Ezt szeretném valamennyire lenyomozni. A csekken amit a talizmánért kell fizetni ami 9500ft csak annyi van A4Y fogadó fél neveként. Van valaki aki megkapta az arany könyvet meg a talizmánt és utána tényleg jött a gazdagodás? Köszönöm a választ.
2019. nov. 22. 14:33
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Én nagyon sok mindenben hiszek,amiért itt kinevettnek, leszolnak.

Én szereztem már sok pénzt, ilyen bevonzásos technikával, stb..

De a Nostradamus feleségének reinkanáciojában én sem hiszek.

És még fizetnél is érte?

Ne tedd.

Van egy jobb ötletem, és ingyenes.

Menj ki az utcára, szedj fel egy követ a földről, legyen mindig nálad, és mindennap mond magadban, hogy pl december 15-ig kapok 100 ezer Ft ot.

Vagy amennyit akarsz.

Lényegében a hitem múlik minden. Nem Nostradamus reinkarnációján.

Édes istenem...

2019. nov. 22. 14:58
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
felesleges baromsag. ilyen sok penzed van?
2019. nov. 22. 15:29
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Igen, meggazdagodást hoz... azoknak akiknek a hiszékeny emberek elküldik a 9500 Ft-ot.

Van aki Nigériából kap levelet, hogy mesés vagyont hagyott hátra egy diktátor és kellene egy kis pénzmag a pénz tisztára mosásához - szerinted kaptak valaha egy fillért is? Ez az e-mail egy szimpla spam amivel pénzt akarnak lehúzni rólad semmi több.

2019. nov. 22. 17:20
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Én meg I. nagy Sándor reinkarnacioja vagyok
2019. nov. 22. 17:44
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Jó, mostmár elárulom, hogy én meg Kleopátra reimkarnációja vagyok.
2019. nov. 22. 17:49
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Igen, lehet azzal a talizmánnal gazdagodni!

.

Ha van eszed és nem veszed meg - máris gazdagabb vagy 9500 Ft-tal!

2019. nov. 23. 15:02
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Ezt ismerem. Egy ismerosom mindig fizetett, es mindog volt egy csavar miert nem jo , folyton uj hitegetes es egyre nagyobb osszegu csekk jott
2019. nov. 24. 01:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!