1, hogy lehetnék boszorkány? 2, hol tanulhatok feketemágiát?
"szerintem azért nevezik a fekete mágiát gonosznak, mert félnek tőle."
SZERINTED,de azok szerint, akik értenek hozzá, netán művelik is, azok szerint nem!
Ha nem a tudókra hallgatsz, hanem csupán találgatsz ("szerninted"),
- nem vagy méltó a mágia tudására,
- ezért nem is lesz lehetőséged rendesen elsajátítani.
.
Nem értetted a #5 alatti hasonlatomat.
A mágia tudománya nem osztható fehérre és/vagy feketére.
MÁGIA van, aztán attól fehér, vagy fekete, hogy jóra, vagy pedig más/mások kárára/ártalmára használod-e.
A mágia bármelyik ágát használod is, mindenképp visszaüt rád. Jutalmat kapsz, ha jóra használod - és jutalmul százszoros rosszat, ha rosszra.
.
Aki ért a mágiához, nem fogja neked megtanítani, mert
- ha a 'fehér mágiát' gyakorolja, nem adhatja át szt a tudást neked, amit bevallottan rosszra akarsz használni.
- ha fekete mágus, akkor úgy és annyit tanít meg neked, hogy neki több haszna legyen belőle!
.
Ne ártáson és bosszún törd fejed, hanem örülj, hogy szelel lyukas feneked!
Én azt mondom kedves utolsó, hogy valahol el kell indulni az úton és mindenki egósan indul, egós indíttatásból, mint pl. a fekete mágiáról érdeklődők is. Aztán majd alakul az úton és a végén úgyis ugyanoda jut. A feketének hívott magia nagyon véges és ez is kb. ugyanaz mintha az anyagi vilàgban akarnál hatalmat az emberek fölött, nem rosszabb semmivel.
Neked pedig kérdező: keress és találsz. Kismillió dolog, írás van fent neten, könyvek vannak, le is lehet tölteni, elmehetsz tanítókhoz, járhatsz csoportokba, ez senki elől sincs elzárva.
#14 Unalmas ez a szöveg, kismilliószor hallottam már, nincs kedvem neked is elmondani, de csak a te kedvedért: Tisztában vagyok ezzel, én akarom ezt az utat járni, amúgy meg így is becsületesebb vagyok, mert nem ellopom a tudást, hanem elmondom, hogy ezt szeretném. Szóval légyszi mást oktass ki ^^
#15 Köszönöm
Aha, cím jó lenne
Amúgy az akkor is kioktatás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!