Átok van a köldökömben?
Figyelt kérdés
Egyszer randiztam egy roma lánnyal, azt mondta médiumféle, aztán úgy éreztem valami rosszabb. Nem akartam folytatni, és otthagyni készültem, amikor a köldökömbe nyúlt, és mondott valamit, amit nem értettem.
Azóta eszeveszett vágyat érzek, hogy más is ezt tegye, úgy érzem megőrülök ha nem történik meg!! :O :(
20/F
2020. ápr. 9. 21:34
1/10 anonim válasza:
Ihen és az azátok lényege, ha ezt a vágyat nem elégítik ki, lerobban a heréd.
2/10 anonim válasza:
Nem átok van a köldöködön, csak szeretnél a lánytól még "valamit". Amit tőle nem kaptál meg azt szeretnéd megélni.
3/10 A kérdező kommentje:
De pont azt kívánom őrülten azóta, hogy a köldökömbe nyúljon valaki, mintha nemi szervvé vált volna! :O Nem tőle kívánom, hanem bárkitől, még fiútól is! :O
Alig lehet már kibírni! :(
2020. ápr. 10. 10:05
5/10 anonim válasza:
A fejedben van neked átok, nem a köldöködben!
6/10 anonim válasza:
Itt még van aki hisz a mesékben ? fel kéne nőni "gyerekek" ... A Gyürük Ura meg a Harry Potter a mesékben léteznek csak...
7/10 anonim válasza:
nyúlj bele magadnak!!!!! verd át!!!!
8/10 Gyakori Válaszoló válasza:
Valószínű nincs. A köldökátokhoz hat ujj kell. Csak észrevetted volna, ha hat ujja van.
9/10 anonim válasza:
Mit éreztél a lánnyal kapcsolatban? Meg hogy kell elképzelni ezt a szitut? Megmondtad neki, hogy hagyjátok és csak úgy felhúzta a pólódat, majd belenyúlt a köldöködbe? :)
10/10 anonim válasza:
Érdekes egy perverzió ez a köldök szex. Egészségedre!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!