Átok. Mit tegyek?
Felejtsd el!
KAMU, hisztéria! Hülyéknek szóló parasztvakítás
Igen jó lenne, ha igy lenne... Egy szolgáltatást kerdeztem tole, amiert rengeteg penzt kert volna. Mondtam koszonom nem kérem mert nagyon sok. Többször ram irt, zaklatott, hogy ad reszletfizetest és nala eddig mindig minden sikerült, neki van errol vallalkozoija stb stb.
Mondom akkor valamit mutass legalább amibol, esetleg latom, h tényleg működne a dolog. Aztan erre kaptam egy erdekes valaszt. En erre letiltottam, h ő egy szelhamos,o emailbe megfenyegetett, aztan kuldte az atkot, küldte az elegetett wodo babat tele szurkalva
Szélhámos. Emlékeztesd, hogy az átok - főleg ha semmi indoka nem volt rá - visszaszáll.
Én őszintén szólva nem nagyon hiszek ebben (azt sem mondom hogy nem létezik, számomra semleges) de ha ő ezzel foglalkozik, akkor ő igen. És remélhetőleg kicsit elszégyelli magát, vagy megijed.
Így hatni fog,ha hiszel benne.
Ha nem.hiszel benne N hat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!