Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Ismeri, próbálta valaki ezt a...

Ismeri, próbálta valaki ezt a szerelmi kötést? Nem kell előre fizetni, ezt furcsállom én.

Figyelt kérdés

Szóval azt írja előre nem kér pénzt, csak siker asetén, akkor 50.000 ft a fizetsége.

Nagy bukót én nem látok így benne. Vélemények? LEhetőleg olyantól aki hisz benne vagy próbálta ezt.

[link]

2020. ápr. 12. 12:22
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Szia azt tudom írni amit többiek megzsarolta az egyik baratnomet is de talált egy normális boszorkányt szerelmikotesre sikerült is neki én csak joslasra járok hozza hala istennek nem szorulok ilyen magiakra ha érdekel írj és atkuldom az elérhetőséget
2020. ápr. 14. 18:29
 12/12 anonim válasza:

11. válaszoló infójára nekem is szükségem lenne ha esetleg látod ezt kérlek írj privátot mert én nem tudok neked, köszi.

Kérdésre a válasz: Én is sokat hallottam róla hogy zsarol.

2022. ápr. 16. 21:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!