Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Ismeri, próbálta valaki ezt a...

Ismeri, próbálta valaki ezt a szerelmi kötést? Nem kell előre fizetni, ezt furcsállom én.

Figyelt kérdés

Szóval azt írja előre nem kér pénzt, csak siker asetén, akkor 50.000 ft a fizetsége.

Nagy bukót én nem látok így benne. Vélemények? LEhetőleg olyantól aki hisz benne vagy próbálta ezt.

[link]

2020. ápr. 12. 12:22
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Felejtős.
2020. ápr. 12. 12:24
 2/12 anonim válasza:
Nincs mit veszteni. Egy próbát megér
2020. ápr. 12. 12:29
 3/12 anonim ***** válasza:

Az ilyenek arra mennek, hogy 50% a siker.

Mivel nem kell fizetni előre, többen fogják kérni.

Ha sikerül, akkor fizetned kell. Tehát ha hiszel benne, akkor hatékonyabban megzsarol, hogy fizess vagy bosszút áll (olyan hatékonysággal ahogy a kötést is elintézte).

Tegyük fel, hogy ezek után sem fizetsz. Ő semmit nem veszített. Csak nyerhet sokat a butákon és elesetteken.

2020. ápr. 12. 12:37
 4/12 anonim válasza:
100%

Jaj nee! Én tavaly,amikor nagyon szerelmes voltam-és viszonzatlan volt ezt is kipróbáltam. Elvileg "megcsinálta a kötést" de nyilván semmi nem történt, egy hónap múlva amikor nagyon keresett hogy fizessek le is írtam. Ezután még kb 2 hónapig zaklatott ilyen olyan "erősítő kötésekkel" amikért már előre fizetni kellene. És zsarolt,hogy márpedig ő már eddig is nagyon sok energiát fektetett bele,és azt nem szabad veszni hagyni.

Amúgy sajnálom,de a többi ilyen kötéssel,mágiával ez a tapasztalatom. Hidd el kipróbáltam legalább 10-et.

De aztán rájöttem,hogy sajnos tényleg nem lehet ezt erőltetni,képtelenség ha tényleg nincs semmi a másik részéről.(ha meg van rá esély akkor rá lehet segíteni természetes csábítással is). Végül 1 év után végleg továbbléptem,és most újra szerelmes vagyok,de ez mostmár viszonzottnak tűnik:))

2020. ápr. 12. 13:17
 5/12 anonim ***** válasza:
legalább valaki belátta, hogy ez hülyeség:)
2020. ápr. 12. 13:46
 6/12 anonim ***** válasza:
68%
Tényleg jó lenne már ha elfelejtenétek ezeket a sz..rokat, ilyesmi nem létezik, aki pedig azt állítja magáról, hogy ért az ilyen dolgokhoz, az csaló. Meg még zsarol, meg zaklat, hogy fizessenek neki, elverni az ilyeneket, mint szódás a lovát, az lenne a fizetség. Én sokszor előre fizetnék:)
2020. ápr. 12. 13:58
 7/12 anonim ***** válasza:
48%
Jó, a veréstől eltekinthetünk abban az esetben, ha egy nőről van szó.
2020. ápr. 12. 14:00
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha van fölös 50 rugód, inkább segítsd a szomszédokat, bajbajutottakat. Sokan vesztették el a munkájukat a jelenlegi cirkusz miatt. Ilyen nem létező hülyeségekre meg ne szórd a pénzed.
2020. ápr. 12. 14:41
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Kamu engem is átvert és megzsarolt.

Egz valaki segitett nekem

2020. ápr. 14. 12:49
 10/12 nyuszeemussz válasza:
74%
Szóval szerelmi rontás.. Nem lepődöm meg a válaszokon amiket kaptál! Sarlatánok,érzelmi bűnözők,munkakerülő biznisz ez már .. A rontás, mint mágia, semmit nem ér,de csak akkor ha a fehér oldallal próbálkozól! A fehér mágia olyan embernek működik sikeresen amilyen ma földön nem is létezik! Jézus valószínűleg tudna sikereket elérni ebben,de ember fia egy sem gondolja komolyan,hogy spirituálisan vagy szellemileg,EMBERILEG.. felérne hozzá,ezért általában bármit is kérsz,nem működik! Van az a bizonyos sötétebb oldal,aki ugyan segít és valóban segíteni tud,viszont annak ára van! És ezt ne úgy képzelje el senki,hogy démonok szállnak beléd és fehér szemgolyókkal zombi leszel.. Szolgálni fog a lelked nem jó célért,szolgája leszel rosszaknak de el lehet dönteni,hogy halálod után a megbocsátásért szolgálsz jó oldalon de életedben szegényen és sikertelenül,vagy a gonoszt szolgálod már életedben is,de sikeresen.. Leszögezném nem vagyok sátánista,de igaz ami igaz mindenképp csábítóbb a sötét oldal,az én életemben is lennének olyan dolgok amiket megoldhatnának meg minden:D
2020. ápr. 14. 17:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!