Lehet, hogy szándékos vírusról van szó?
Ma találtam a vírusról való kutatómunka közt ezt a videot. Nagyon érdekes okkultista eszmefuttatások, kabalasztikus, ezotérikus analógiák vannak, ami minden okkultizmus iránt nyitott embernek felkelti az érdeklődését. Én magam nem értek ehhez ennyire ezért kérdezném véleményedet https://www.youtube.com/watch?v=JLlN5QGx-FM
Akik nem spirituálisan nyitottak ne válaszoljanak!!
Teljesen mindegy amúgy.
Van, ha okozták, ha nem.
Annyi mindent okoznak a háttérből, hogy a franc se tudja már.
Ha ez szándékos vírus, akkor mi van mondjuk a HIV-el, amibe fél millióan haltak bele az elmúlt 3 hónapban, míg a koronavírusba csak 4 ezren?
Ha ez szándékos vírus, akkor mi van a maláriával, amibe 200 ezren haltak bele az elmúlt 3 hónapban, míg a koronavírusba csak 4 ezren?
Nem érzed a hatalmas őrültséget ami a vírus körül van?
Spirituálisan nyitott vagyok, de még mindíg gyengének tartom ezt a feltevést... A kutatók, tudósok szerintem már ennél jóval ügyesebbek. Ma már legalább a világ 2/3-a de legalább 1/2 bizonyítottan fertőzött lenne vagy halott... Vagy én várok el ennél többet tőlük?
A vírusok önnön maguk is képesek a fejlődésre....
Spirituálisan szemmel az ember magára hozzá a bajt, a félelem a rettegés a betegségek melegágya, csökken a rezgés szám, gyengül az immun, és hualá betegek... Nahát?
Az hogy spiri vagy nem jelent hogy minden szét el kell hinni, az összeesküvés elméleteket meg pláne... Utánna nézel (racionálisan) hülyeség, belegondolsz "energetikailag" úgy szintén, akkor feltehetően nincs értelme...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!