Küldenétek anyagi jóléttel kapcsolatos videókat?
A vonzás törvényével most kezdek el foglalkozni.
Pl: Ember ahogy szórja a pénzt az utcán mindenkinek, mert annyi van belőle neki.
Vagy ahhoz hasonló mikor Lakatos Brendon dobálja az 5 ezredeket meg a 10 ezreseket.
Köteg pénzeket aranyórákkal. Stb...
"Vagy ahhoz hasonló mikor Lakatos Brendon dobálja az 5 ezredeket meg a 10 ezreseket."
XDDDDDDDDDDDDDDDDD
Oldd fel magadban a hiányérzetet. A gazdagság valójában a hiányérzetnek a hiánya. Ha nem lenne hiányérzeted, akkor nem akarnál a vonzás törvényével gazdagságot bevonzani. Tehát azon dolgozz, hogy ne legyen hiányérzeted ahelyett, hogy a gazdagság bevonzásával foglalkoznál. Amíg ezzel foglalkozol, addig fenntartod magadban a hiányérzetet, és ennek megfelelően fog teremtődni továbbra is a valóságod. Gazdagságot próbálsz bevonzani, de pont az ellenkezőjét éred el vele. A hiányérzet révén továbbra is hiányban fogsz élni.
Jaaa szóval a sok pénz látványa hiányérzetet idézne elő.
És az ellenkezőjét érném el.
https://www.youtube.com/watch?v=5pjrKpTrZQQ
nem feltétlen ez az amit keresel, de "anyagi jóléttel kapcsolatos videó".
Nem a sok pénz látványa idéz elő hiányérzetet, hanem hogy van benned egy hiányérzet, amit gazdagság bevonzásával próbálsz eltüntetni, magyarán megpróbálsz gazdagságot bevonzani. A vonzás törvényét nem tudod használni, mivel már most, ebben a pillanatban is aszerint teremted a valóságod.
Azért próbálsz tehát gazdaságot bevonzani, mert azonosulsz a hiányérzettel, és emiatt továbbra is hiányérzetet teremtesz magadnak. Ha nem azonosulnál a hiányérzettel, akkor nem is akarnál gazdagságot bevonzani.
Kitaláltam egy szép verset amivel ezt elmulaszthatom.
Diamond Johnny a nevem, ahová nyúlok ott pénz terem.
Az én nevem Diamond Johnny a pénzem nem tudom elkölteni.
Pénz mágnes meditáció.
Sokan szidják, de ha ingyen van miért nem próbálod ki?
Nekem bejött
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!