Lila es ezust gyertya is jo a spiritualis satanista beavatashoz?
Koszonom a valaszokat !
1.valaszolonak
Egy oldalon lattam ahol ezekkel foglalkoznak .... Mivel van egy kulon konyvem a gyertyak jelentesebol es a lila es az ezust/ szurke megfelel a celnak ezert kerdeztem ....
ne olvasgasd a spirit of eridut!!!
én is sátánista voltam stb. nagyon komolyan vettem az egészet. de csak egyre rosszabbúl éreztem magamat. a joy of satan oldal lefordítása. a joy of satan alapítói mocskos nácisták. ők azok akik összegyűjtötték a spirituális tanokat és felhasználják a saját zsidóellenességüket. hiába fejlődsz spirituálisan ha mentálisan kikészülsz a sok negatív értelmeteln zsidógyűlölettől.
megnézheted: a meditációkat más spirituális tannok is alkalmazzák s ők jobban pontosabban megtudják mondani a forrást stb. neten a sátánisták kisajátították maguknak. mert a neten még nem tették ki h honnan erednek a meditációk de akkor is azt hazudnák h lopták. pedig pont h a joy of s lop és hazudozik, sok könyvnek utánna néztem stb.
valamint a joy alapítóinak is utánna néztem. valóban mocskosok. az embereket használják fel értelmetlenűl. nem Sátánnak dolgozol hanem csak nácista beteg embereknek.
Sátánnak semi baja a zsidókkal, angyalokkal és Istennel sem.
Nézd csak meg!!!
érdekes h a joy of satan és a spirit of eridu NEM EMLÍTI H AZ ANGYALOKNAK IS VANNAK PECSÉTJEIK ÉS UGYANÚGY KELL ŐKET IS IDÉZNI MINT A DÉMONOKAT!!!!!
EGGYÜTT DOLGOZNAK ÉS NEM EGYMÁS MELLET!!!
ezért sem sikerül egy Sátánistának sem Démont idéznie valójában.
Sátán azt akarja h valóban szabad légy és ne csicskúlj s dolgozz neki. a nácistáknak dolgozol így és nem neki.
HIHETETLEN H BEDŐLNEK EZEKNEK!!!
Ha valóban nagy bajai lennének is a zsidókkal-nem gondolod h Sátánnak és a Démonoknak NEM KELL EMBERI SEGÍTSÉG!!!
Felejtsd el azt az oldalt.
Idéztem már meg Démont is és Angyalt is. Legtöbbször eggyütt. Semmi bajom nem lett tőle.
Hazudozik a joy of satan és a spirit of eridu.
hidd el sokakat kikészített már az értelmetlen zsidógyűlölet.
ne gyertyát használj bátya
égess gumikat vagy gyerekeket, az tecceni fog neki
7-es
Azért Sátánnak van baja istennel, meg az angyalokkal. Az eszement zsidógyűlölet(egy bizonyos határon túl) tényleg hülyeség. Oda kell figyelni ezekre a dolgokra, a náci táncokat ki kell zárni, egyébként igenis jó a spirits of eridu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!