Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Lila es ezust gyertya is jo a...

Lila es ezust gyertya is jo a spiritualis satanista beavatashoz?

Figyelt kérdés
Vettem sok voros gyertyat , de sajnos feketet es keket sehol se talaltam es holnap lenne a beavatas .. Lila es ezust gyertyat is hasznalhatok helyettuk?

2020. febr. 29. 19:30
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
48%
Hol hallottad, hogy fekete és kék kell? És szerinted miért írták oda a színét?
2020. febr. 29. 19:49
 2/11 anonim ***** válasza:
64%
Lof...t, a satan csak a magentara bukik.
2020. febr. 29. 19:50
 3/11 anonim ***** válasza:
0%
Kérdezd Istentől!Minden teremtmény az övé.DICSŐSÉG ISTENNEK!
2020. febr. 29. 19:53
 4/11 A kérdező kommentje:

Koszonom a valaszokat !

1.valaszolonak

Egy oldalon lattam ahol ezekkel foglalkoznak .... Mivel van egy kulon konyvem a gyertyak jelentesebol es a lila es az ezust/ szurke megfelel a celnak ezert kerdeztem ....

2020. febr. 29. 19:57
 5/11 anonim ***** válasza:
Milyen könyv?
2020. febr. 29. 21:47
 6/11 anonim ***** válasza:
A gyertya 50 ârnyalata.
2020. márc. 1. 15:05
 7/11 anonim ***** válasza:
70%

ne olvasgasd a spirit of eridut!!!

én is sátánista voltam stb. nagyon komolyan vettem az egészet. de csak egyre rosszabbúl éreztem magamat. a joy of satan oldal lefordítása. a joy of satan alapítói mocskos nácisták. ők azok akik összegyűjtötték a spirituális tanokat és felhasználják a saját zsidóellenességüket. hiába fejlődsz spirituálisan ha mentálisan kikészülsz a sok negatív értelmeteln zsidógyűlölettől.

megnézheted: a meditációkat más spirituális tannok is alkalmazzák s ők jobban pontosabban megtudják mondani a forrást stb. neten a sátánisták kisajátították maguknak. mert a neten még nem tették ki h honnan erednek a meditációk de akkor is azt hazudnák h lopták. pedig pont h a joy of s lop és hazudozik, sok könyvnek utánna néztem stb.

valamint a joy alapítóinak is utánna néztem. valóban mocskosok. az embereket használják fel értelmetlenűl. nem Sátánnak dolgozol hanem csak nácista beteg embereknek.

Sátánnak semi baja a zsidókkal, angyalokkal és Istennel sem.

Nézd csak meg!!!

érdekes h a joy of satan és a spirit of eridu NEM EMLÍTI H AZ ANGYALOKNAK IS VANNAK PECSÉTJEIK ÉS UGYANÚGY KELL ŐKET IS IDÉZNI MINT A DÉMONOKAT!!!!!

EGGYÜTT DOLGOZNAK ÉS NEM EGYMÁS MELLET!!!

ezért sem sikerül egy Sátánistának sem Démont idéznie valójában.

Sátán azt akarja h valóban szabad légy és ne csicskúlj s dolgozz neki. a nácistáknak dolgozol így és nem neki.

HIHETETLEN H BEDŐLNEK EZEKNEK!!!

Ha valóban nagy bajai lennének is a zsidókkal-nem gondolod h Sátánnak és a Démonoknak NEM KELL EMBERI SEGÍTSÉG!!!

Felejtsd el azt az oldalt.

Idéztem már meg Démont is és Angyalt is. Legtöbbször eggyütt. Semmi bajom nem lett tőle.

Hazudozik a joy of satan és a spirit of eridu.

hidd el sokakat kikészített már az értelmetlen zsidógyűlölet.

2020. márc. 1. 20:58
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
na az angyalok s a démonok együtt dolgoznak és nem egymás ellen.
2020. márc. 1. 21:00
 9/11 III. A nagy károly ***** válasza:
60%

ne gyertyát használj bátya

égess gumikat vagy gyerekeket, az tecceni fog neki

2020. márc. 3. 16:24
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

7-es

Azért Sátánnak van baja istennel, meg az angyalokkal. Az eszement zsidógyűlölet(egy bizonyos határon túl) tényleg hülyeség. Oda kell figyelni ezekre a dolgokra, a náci táncokat ki kell zárni, egyébként igenis jó a spirits of eridu

2020. márc. 10. 01:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!