Angyalmágiával szerelmi kötés mennyi idő után hat?
Az angyalmágiát pont nem erre találták ki.
Szerelmi kötés minden esetben fekete mágiához tartozik, és meg kell fizetned az önzőséged árát (és itt nem arról a pénzről beszélek, amit a boszinak perkálsz, mert az szinte csak borravaló)
Angyalmágiával nincs szerelmi kötés. A fehér mágia valósul meg angyalok közreműködésével, és az angyalok nem segítenek olyasmiben, amit ők etikátlannak tartanak. Márpedig másik ember érzelmeinek befolyásolása, erőszakkal irányítása, stb. (ugye a szerelmi kötés) annak számít.
A szerelmi kötés a fekete mágia gyakorlatához tartozik. A fekete mágia megvalósulását a démonok segítik, és ők pedig segítenek az etikátlannak számító ügyekben is, mivel úgy tartják, hogy mindenki a saját döntéseiért felelős és vonható felelősségre.
Ez alap tudás a mágiában, ha még ennyit sem tudsz, akkor inkább tartsd távol magad tőle.
Ha van egyáltalán ilyen, akkor az angyalokat erre tuti nem kérheted
Max arra hogy segítsenek neked megtalálni a helyzetedhez legjobban illőt.
Minden egyből hat. Az összes mágia még a befejezése előtt hatást gyakorol.
Itt mindenki ellógta a fizika órákat?
Vegyél neki egy rekesz sört ha fickó vagy ha csajszi akkor neki való dolgot gyakrabban. Kedveskedj!
Igy is megkötheted ha már máshogy nem tudod.
Lehet veled van a baj? Akkor itt már mágia nem működik!
Változtass magadon,mondjuk arcot meg mentális dolgokat. Pl.: hozzáállást a másikhoz vagy légy vele csak egyszerüen kompromisszum képes. Nekem segitett.
Előttem szóló!
És az illető mit használt? Netán tengerészcsomót? Ráadásul olyan különlegeset (már, ha van köztük különbség - elnézést, de nem vagyok szakavatott), amit senki más nem tud?
Nem tudom, sírjak vagy nevessek-e a hozzászólásodon. Ok, legyen mindkettő: :( :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!