Szerelmi kötés?
Őszintén meglep hogy lassan 2020-ban van még olyan aki hisz ezekben, sőt nem kevés pénzt ad ilyen szélhámosoknak.
Azért röhög rajtad mert mindenki tudja (ő is magáról) hogy szálhámos csaló. Te meg kifizeted neki a nem kevés pénzt, és "érzed a hatását".
Ezért nevet ezen mindenki.
Én hiszem, hogy létezik nevezzük mágiának v akárminek!
De te / kérdező! Akkor hidd el, hogy a mágus csinált szerelmi kötést amikor az beteljesült!!!!!
Én is mondhatom neked, hogy csináltam neked mágiát... elhiszed 😬?
Lehet olyan érzésed stb az a kérdés vissza kaptad e párod????
Ha akkor van siker!!!!!!!
Az energiagóc, amit szerelmi kötésnek hívsz, olyan erős, mintha te kb 3-3.2 percet meditáltál volna.
Akit mágusnak hívsz, enyhén szolva amatőr. Pár dolgot nem mondtál, de vagy látszik, vagy nem ellenjeztél. Kezdem a legfontosabbal.
-Nem beszéltétek meg, milyen legyen az energiagóc, amit teremt -> Nem tudja hogyan működik az energiaterentés/iránytíás( mágia).
-Nem informált téged.
-Ha csak egy mondatban is felvázoltad neki a helyzetet, veled semmit se kellett volna csinálnia.
-Nem az elméjében, hanem a külvilágban "dolgozott".
-Pénzt kért.
Amit érzel, a te elmédből fakad, nem az általa teremtett kis energából. Csak mert valamit tapasztalsz, hogy már kezdted elfelejteni, nem jelenti, hogy belátod az elméd egészéven munkálkodó folyamatok összességét.
Én is megcsináltam. Évekkel ez előtt. Nem történt semmi más, csak egy kiba**tt beteg ragaszkodás. Nem beszéltünk azóta, de érzek valami nagyon furcsát, amit a mostani párom is lát. A régi srác, akin a kötést csináltam, szintén érzi, én látom, sőt tudom. Hogy ez a kötés miatt van-e vagy mi eleve ilyen beteg kötődésre voltunk-e ítélve, nem tudom. De ha a kötéstől van is, nem bántam meg egyátalán. Tudatában annak, hogy ez mindig így lesz. Ha ez a dolog tényleg működik, szerintem is örökre szól. Ha megbántad, sajnos így jártál.
Nemrég idegességemben megpróbáltam elégetni a két, összekötött papírlapot, amit 5 éve őriztem. Azt akartam, hogy legyen előrelépés, vagy visszalépés. A papír megperzselődött, a silány minőségű vörös fonál egyszerűen nem kapott lángra.
Nem tudom hiszek-e ebben. Ezek csak a tapasztalataim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!