Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Szerelmi kötés?

Szerelmi kötés?

Figyelt kérdés
Csináltattam egy szerelmi kötést és a hatását elég erősen érzem, már csak az a kérdés, hogy akire csináltattam ő, hogy bírja, mert engem eléggé kikészít. Amikor csináltattam már kezdtem elfelejteni igazából csak egy kicsit hiányzott na de azóta örítő a dolog. Ez meddig fog így Menni?
2019. dec. 24. 06:21
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
68%
életed végéig
2019. dec. 24. 07:08
 2/23 anonim ***** válasza:
26%
megérdemelted - egy retkes boszorkány elé vitted a tiszta érzésed. Akire "csináltattad" röhög az egészen, te pedig süllyedj el.
2019. dec. 24. 07:37
 3/23 A kérdező kommentje:
Miért gondolod, hogy akire csináltattam röhög az egészen?
2019. dec. 24. 08:02
 4/23 anonim ***** válasza:
64%

Őszintén meglep hogy lassan 2020-ban van még olyan aki hisz ezekben, sőt nem kevés pénzt ad ilyen szélhámosoknak.

Azért röhög rajtad mert mindenki tudja (ő is magáról) hogy szálhámos csaló. Te meg kifizeted neki a nem kevés pénzt, és "érzed a hatását".

Ezért nevet ezen mindenki.

2019. dec. 24. 09:00
 5/23 anonim ***** válasza:
61%
Nem csináltattál semmit, csak pénzt adtál egy szélhámosnak aki eljátszott neked egy kis performanszot. A másik fél azért röhög, mert nem történt vele semmi. Veled sem, csak te annyira beleéled magad a történetbe, hogy már mentális vagy testi tüneteket produkálsz, mellette meg stresszelsz és a lelkiismereted sem nyugszik, mert elhiszed hogy valamit tettél valaki ellen. Kattogj csak, nemcsak lehúztak pénzzel, de ha elég buta vagy, még bele is bolondulsz.
2019. dec. 24. 09:37
 6/23 A kérdező kommentje:
Nézd a mágia létezik és lehet, hogy naiv vagyok, de én akkor mondanám, hogy tudok mágiát csinálni, ha tényleg tudok... ezen a gondolat meneten végigmenve igenis csináltak szerelmi kötést.
2019. dec. 24. 13:25
 7/23 anonim ***** válasza:
85%

Én hiszem, hogy létezik nevezzük mágiának v akárminek!

De te / kérdező! Akkor hidd el, hogy a mágus csinált szerelmi kötést amikor az beteljesült!!!!!

Én is mondhatom neked, hogy csináltam neked mágiát... elhiszed 😬?

Lehet olyan érzésed stb az a kérdés vissza kaptad e párod????

Ha akkor van siker!!!!!!!

2019. dec. 24. 13:52
 8/23 anonim ***** válasza:
20%

Az energiagóc, amit szerelmi kötésnek hívsz, olyan erős, mintha te kb 3-3.2 percet meditáltál volna.

Akit mágusnak hívsz, enyhén szolva amatőr. Pár dolgot nem mondtál, de vagy látszik, vagy nem ellenjeztél. Kezdem a legfontosabbal.

-Nem beszéltétek meg, milyen legyen az energiagóc, amit teremt -> Nem tudja hogyan működik az energiaterentés/iránytíás( mágia).

-Nem informált téged.

-Ha csak egy mondatban is felvázoltad neki a helyzetet, veled semmit se kellett volna csinálnia.

-Nem az elméjében, hanem a külvilágban "dolgozott".

-Pénzt kért.

Amit érzel, a te elmédből fakad, nem az általa teremtett kis energából. Csak mert valamit tapasztalsz, hogy már kezdted elfelejteni, nem jelenti, hogy belátod az elméd egészéven munkálkodó folyamatok összességét.

2019. dec. 25. 19:16
 9/23 A kérdező kommentje:
Nekem miért kéne tudni, hogy mit csinált? A kötés hatásossága a lényeg nem?
2019. dec. 25. 19:52
 10/23 Valkaiss válasza:
90%

Én is megcsináltam. Évekkel ez előtt. Nem történt semmi más, csak egy kiba**tt beteg ragaszkodás. Nem beszéltünk azóta, de érzek valami nagyon furcsát, amit a mostani párom is lát. A régi srác, akin a kötést csináltam, szintén érzi, én látom, sőt tudom. Hogy ez a kötés miatt van-e vagy mi eleve ilyen beteg kötődésre voltunk-e ítélve, nem tudom. De ha a kötéstől van is, nem bántam meg egyátalán. Tudatában annak, hogy ez mindig így lesz. Ha ez a dolog tényleg működik, szerintem is örökre szól. Ha megbántad, sajnos így jártál.

Nemrég idegességemben megpróbáltam elégetni a két, összekötött papírlapot, amit 5 éve őriztem. Azt akartam, hogy legyen előrelépés, vagy visszalépés. A papír megperzselődött, a silány minőségű vörös fonál egyszerűen nem kapott lángra.

Nem tudom hiszek-e ebben. Ezek csak a tapasztalataim.

2019. dec. 26. 17:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!