Mit csináljak? Elkezdtem félni nagyon. (lehet, hogy hülyeség legalabbis remelem)
Van egy híres elvileg jézusi képességgel rendelkező táltos, aki tud csinálni állapot felmérést úgy is, hogy csak egy nevet és egy e-mail címet tud, és ezen az állapot felmérésen ami jött e-mail-be az van írva, hogy egyházi átok van rajtam!
Hiszek Istenben, tisztelem Őt! Elkezdtem kicsit felni! Mit csináljak? Mit gondoltok errol?
"Egyházi átok"???
Ez most komoly??? Ezt nem mondod komolyan ugye??? Legalábbis remélem!!!
Hova jársz te gyülekezetbe??? A Hit gyülibe vagy a Jehova tanúihoz???
Ha az Úrban vagy és az igazságban jársz, mond már meg nekem őszintén, milyen egyházi átok lenne rajtad, vagy venne rajtad erőt??? Különben is, honnan vetted vagy ki mondta neked, hogy te egyházi átok alatt vagy??? Hülyeségeknek pedig ne dölj be!!!
Tudod mikor válik valóra az átok??? Ha elkezdesz benne hinni!!! Minden hit kérdése!!!
Döntsd el magadban, hogy te most az Úrban vagy és Ő is te benned él és szabadságra hivattál el, vagy pedig a vallás rabjává, megkötözöttjévé váltál és annak félelmében élsz!!!
2Kor.3,17.Az Úr pedig a Lélek; és a hol az Úrnak Lelke, ott a szabadság.
Jn.8,32.És megismeritek az igazságot, és az igazság szabadokká tesz titeket.
Jak.1,25.De a ki belenéz a szabadság tökéletes törvényébe és megmarad a mellett, az nem feledékeny hallgató, sőt cselekedet követője lévén, az boldog lesz az ő cselekedetében.
Rm.8,15.Mert nem kaptatok szolgaság lelkét ismét a félelemre, hanem a fiúságnak Lelkét kaptátok, a ki által kiáltjuk: Abbá, Atyám!
2Tim.1,7.Mert nem félelemnek lelkét adott nékünk az Isten; hanem erőnek és szeretetnek és józanságnak lelkét.
1Jn.4,18.A szeretetben nincsen félelem; sőt a teljes szeretet kiűzi a félelmet, mert a félelem gyötrelemmel jár: a ki pedig fél, nem lett teljessé a szeretetben.
Röviden ennyit a félelemről!!! A töbit pedig te tudod!!! Mit gondolsz erről??? Hol vagy most??? Hol van jelen az élő Isten az életedben???
Nehogy olyan üzlet legyen, hogy:
"egyházi átok" van rajtad, ő meg, ha szolgálod/fizetsz stb. leveszi.
"Egyházi átok":
amekkora képmutató szervezet az (összes) egyház, szerintem nem sokat jelent az esetleges "átkuk".
Érzed te belülről, hogy mi a helyzet.
Nekem az a furcsa, hogy ezek a tudók a közvetlen közelséged nélkül dolgoznak. Elméletileg asztrális (finomanyagi) testben megnézhet közelről, ha van ilyen képessége, vagy: valamilyen vele együtt dolgozó (familiáris) entitással nézet meg.
Az említett ember, a felmérés készítője igenis valós képességekkel bír. Ő maga egy nagyon magas tudatossági szinten lévő ember. A szellemvilág egy bizonyos hierarchikus rendszerként működik. Bár ezt nem lehet pár sorban kifejteni, részben életútja, részben a magasabb tudat szintek elérése végett sok sok beavatást kapott.
Mikor jézusi energiával gyógyít, nem ő birtokolja magát az energiát. Mivel megvan a tudatossági szintje és a beavatása hozzá, a kérését teljesíti a szellemvilág.
Olvassátok el az oldalát, minden kérdésetekre ott a válasz.
Kedves Kérdező! A weboldalon, ahol a felmérést kérted külön menüpontban le van írva az, hogy mit takar ha valakin egyházi átok van.
Én neki köszönhetem az életem. Új életet kaptam tőle! Rokonaim gyógyultak meg úgy, hogy nem is tudtak róla, egyikük daganatos beteg volt. Minden tiszteletem az övé. Szerintem akinek kell megtalálja őt. Akinek kell, az úgyis eljut hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!